Tee arjesta juhlaa!

DSC_0855

Minusta arjen kuuluu olla juhlaa. En tarkoita tällä sitä, että haluan herätä trumpettien soittoon, syödä kaviaaria aamiaiseksi tai ratsastaa valkoisella ratsulla auringonlaskuun. Vaan sitä, että pienillä ripauksilla extra eforttia saat tavallisesta päivästä erityisen. Minulle tulee hyvä mieli siitä, että hyvän fiiliksen pääsee jakamaan. Järjestänkin melko aktiivisesti ystävilleni erilaisia karkeloita aamiaistreffeistä, treenitreffeihin ja kahvikarkeloista illanistujaisiin.

Eräänä päivänä lentotyöjakson loputtua halusin järjestää arkipäivän brunssin ystävilleni. Kaksi viikkoa on pitkä aika olla poissa kotiarjesta ja välillä on hyvä idea koota läheiset yhtä aikaa koolle. Koska olin huidellut juuri pari viikkoa maailmalla, en tällä kertaa ennättänyt valmistaa kaikkea tarjoilua kymmenelle hengelle. Sen vuoksi teemana toimi: Arkiaamun nyyttäribrunssi.

Ja voi vaude, mitä herkkuja brunssipöydässä notkuikaan. Olin ihan sanoton ystävieni panostuksesta. He olivat valmistaneet itse omat tuotavansa ja näitä nauttiessa ja mukavia rupatellessa aamupäivä taittui nopeasti iltapäivään.

Arkiaamun brunssitarjoilu:

– lempeän tulinen kookosbataattisosekeitto
– lohipiirakka ruiskuoressa
– itse tehty rapea näkkileipä
– pehmeä kookosjogurtti
– kirpeän makea puolukka-smoothie
– omenainen raakapuuro
– juustolajitelma
– kardemumma maitokahvia & kuohuvaa

DSC_0911 DSC_0906 DSC_0907 DSC_0908 DSC_0922 DSC_0917 DSC_0929 DSC_0914 DSC_0931

Tee sinäkin arjesta juhlaa omalla tavallasi. Kun ripottelet pieniä ilonrakeita sinne tänne arkeesi, huomaat, että se alkaa tuntua juhlalta.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *