Uutta poltetta ja luomun ihanuutta!

Tänä aamuna herätyskello soi jo klo 5:00, jotta ehdin herätä ja syödä hyvin ennen aamun treenejä.
Aamupalan jälkeen söin vielä herkkuani; kananmunia ja lucumaa blenderissä.
Halusin tankata hyvin, koska viimeksi aamulla treenatessani painot tuntuivat normaalia painavammilta, ja tiesin, että tänäaamuna luvassa on tiukka treeni Personal Trainerini, Ville Erolan kanssa.

Tapasimme Villen kanssa Töölö Gymillä vähän ennen kahdeksaa. Aloitimme alkuaerobisilla ja kävimme samalla läpi kuulumisia treenin ja ruokavalion suhteen.

Teimme viikon ensimmäisen, eli treenin 1/3. Ylä- ja keskikroppa. Heti ensimmäisen patterin jälkeen selvisi, että olin tehnyt kierrokset eri järjestyksessä, mitä oli tarkoitus. Ohjelmassa on kolme patteria, jotka kukin tulee tehdä yksi kerrallaan kaikki kierrokset, ennen kuin siirtyä seuraavaan. Olin tehnyt kaikki kolme patteria putkeen, jonka jälkeen aloittanut vasta toisen kierroksen, eli kaikki kolme patteria jälleen samassa järjestyksessä. Toisaalta ei mitään hätää, saman treeninhän olen tehnyt samoilla toistomäärillä, mutta polte on toisella kierroksella pahempi, kun tiettyä lihasryhmää rasitetaan heti peräkkäin, eikä harjoiteta siinä välissä jotakin toista lihasryhmää. Saatiin uutta poltetta kehiin, kun treeniin tuli tämä pieni muutos.

Tekniikat oli minulla aikalailla hallussa, ainoastaan pari pienen pientä korjausta Ville bongasi, jotka loksahti heti paikoilleen.
Saimme koko treenin tehtyä puolessa tunnissa, joten hengähdystaukoja ei juurikaan ollut! Palauttelut olivat minimaalisia, mutta Ville katsoi yleiskuntoni olevan sen verran kondiksessa, että voitiin vetää koko treeni sen kummemmin lepäilemättä.
Näillä jatketaan, ja tavataan Villen kanssa jälleen parin viikon kuluttua!

Treenien jälkeen Ruohonjuuri oli sopivasti aukaisemassa oviaan, kun saavuin paikalle. Menin täydentämään maca-varastoani, ja varovasti toivoin löytäväni myös vuohenmaitojugurttia. Maidottomana ollessa minulle vaikeinta on ollut ikäväni maustamatonta jugurttia kohtaan. Vuohenmaitojugurtti olisi vastaus toiveisiini, ja voi, mikä ilonpäivä minulle koitti, kun löysin etsimäni!

image

Söin samantien kaksi, sillä en ollut muistanut tehdä edes mitään palauttavaa välipalaa treenin jälkeen nautittavaksi. Voi taivas, että nautin!

Kotiin tultuani laitoin luomulohta uuniin kypsymään sillävälin, kun kävin suihkussa.
Luomulohta kalaharin suolalla, sekä päälle puristin luomusitruunan mehua. Kylkeen suomalaisia luomutomaatteja <3

image

Santsiannos ja jälkkäriksi oli nautittava vielä vuohenjugurttia, jonka päälle lisäsin lucumajauhetta.

image

Kävin sähköpostit läpi, ja nukahdin läppäri vatsallani sohvalle. Pienet päiväunet teki terää, ja herätessäni lähdin Hypoxi Aleksiin pienelle palauttavalle vakuumihieronnalle, sekä pyöräjumpalle.

Hypoxista lähtiessäni kävin vielä toisessa Ruohonjuuressa, Hypoxi Aleksin vieressä, josta täydensin lucumavarastojani, sekä sorruin ostamaan NIIN herkullisen näköisen tyrni-raakakakkupalasen. Lisäksi ostin jemmaan maapähkinävoita ja jättipussin caylonkanelia. Poikkesin vielä Stockmannin kautta, sillä kuulin, että sieltäkin saisi vuohenmaitojugurttia. Hamstrasin niitä useamman matkaani <3

Kotiin tultua söin lohesta, sitruunasta ja tomaateista samanmoisen luomulatingin kuin päivällä, ja jälkkäriksi nautin ostamani raakakakun, sekä vuohenmaitojugurttia. Tuli ehkä nyt syötyä vähän ruokavalion ohi, ja muutenkin turhan iso lasti kerralla, mutta sallin itseni herkutella välillä.

Korkkasin myös uuden leluni, mehipuristimen, ja tein lasillisen porkkanamehua suomalaisista porkkanoista. Vähän nenä nyrpeänä katselin mehua ennakkoluuloineni, mutta maku yllätti erittäin positiivisesti! TODELLA hyvää!!

image

Jäljelle jääneestä porkkanamuhennoksesta voisin väsäillä vaikka porkkanapihvejä huomenissa 🙂

Iltapalaksi olen alkanut syömään kaurapuuron mantelimaitoon keitettynä, sekä mustikoita. Ehkä tänä iltana on turrutettava vielä lisäksi liian kauan kestänyttä jugurtittomuutta parilla vuohenmaitojugurtilla 😉

Huomenna sitten iisimmin näiden herkuttelujen kanssa!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *