Kuluneen viikon kuntokuvia | Testissä Gymshark-treenivaatteet | Dieetin loppukiri!

Aika rientää, enkä vieläkään ymmärrä, että kisoihin on alle 2 viikkoa!!!

Tiedättekö, mitä se tarkoittaa?
SITÄ, ETTÄ KISAT OVAT JO ENSIVIIKOLLA!!

 

En käsitä, miksi on niin vaikea sisäistää se tosiasia, että pian seison lavalla, ja kaikki pitää olla valmiina ennen ensiviikon torstaita. Perjantaina hypätään koneeseen ja kisamatka Tanskaan alkaa.

 

Edelleen nautiskelen vaan treenaamisesta salilla, eikä aerobisetkaan tunnu enää niin stressaavalta, kun olen saanut juostua matkan varrella rästiin jääneet kolmevarttiset aerobiset kiinni. Aerobisten määrää voi nyt siis käytännössä höllätä, kun jäljellä on enää vain sille viikolle määrätyt aerobiset 🙂 SUPERIA!

Pitää pitää mielessä myös se tosiasia, että tässä loppukirissä aerobisia saattaa tupsahtaa lisääkin ohjelmaan, minä hetkenä hyvänsä. Siinä kohtaa saattaisi masentaa, jos viikkoa kohden olisi vielä tunti tai kaksi ylimääräistä juostavana.

 

Kuntokuvat torstai, 19.4

 

Torstai 19.4

 

 

Torstai 19.4

 

 

Torstai 19.4

 

Torstai 19.4

 

 

Löysin treenihousulaatikostani korkkaamattomat Gymshark treenilegginsit! Näitä on nähnyt aika paljon viimeisen vuoden aikana, niin somessa kuin salillakin, mutta itse olen vierastanut näitä. Ensinnäkin siksi, että päädyn lähtemään salille AINA mustissa treenihousuissa, ja toisekseen, en ole ollut varma, mitä mieltä olen takaosan saumoista. Pakaroiden alla menee ikäänkui ”raidat” korostaakseen pakaraa kontrastilla. Omani ovat hieman lilaan taittavat, eivät ne perus harmaat, joita näkee joka toisella salipirkolla.
Mukavuudesta annan 9 ja puoli pistettä, samoin laadusta kankaan paksuuden suhteen. Kestävyydestä en osaa vielä sanoa yhtikäs mitään, kun vasta irroitin hintalaput, mutta uskon, etteivät kulu puhki tai ratkea saumoista ihan niin pian kuin vastaavanlaiset harmaat (mukavuudeltaan täyden kympin treenilegginsit!) housut Betteriltä. Olen suuri Better Bodies fani, mutta valitettavasti kyseiset pöksyt lahosi käsiin. Tai siis jalkaan.

 

Mitä tykkäätte näistä?

 

 

Kuntokuvat lauantai, 21.4

 

Lauantai 21.4

 

 

Yksi mun ehdottomista ykköslemppareista on Better Bodies performance halter, eli mustavalkokuvassa oleva treenitoppi. Toppi on kokopitkä, mutta kuvassa rullautunut helmasta, ikäänkuin croptopiksi, vai miksikä niitä sanotaan 🙂

Olin ennen sellainen ”huonommissa kuteissa” treenaava, ja käytin salilla ainoastaan kulahtaneita ja vanhempia, huonommiksi menneitä vaatteita. Sittemmin, kun salilla on tullut vietettyä enemmän ja enemmän aikaa, ja itseasiassa valtaosa päivästä kuluu treenivaatteissa, olen löytänyt laadukkaiden treenivaatteiden ihanuuden! Niin mukavia, istuvia, ja hei – hyvännäköisiäkin!
Aivan, kuten välineurheilussa laadukkaat vermeet tuovat treenaamiseen lisää motivaatiota ja tehoa, toimii kivat treenikuteet samankaltaisina boostereina 🙂

 

Sitten toinen Gymshark setti rankkaukseen!

Tästä setistä mainitsinkin YouTube-videollani, kun eräs uneton yö sorruin nettishoppailuun ja tilasin about aamuviideltä tällaisen, erittäin rankasti tavanomaisista väreistäni poikkeavan, treenisetin Gymsharkilta. Olin 90% varma, että tämä setti päätyy treenivaatelaatikkoni pohjalle, ja hintalaput kiikkuvat niissä vielä vuoden kuluttuakin, mutta päätin kuitenkin ravistella itseni irti mustanpuhuvista kahleista, ja rohkaistuin korkkaamaan tämän setin fitnessmessuilla pyörähtäessäni!

Mukavuus 9! Koko on aika topakka, eli näin S kokoisena olisin hyvin voinut tilata myös M-koon, ainakin housuissa. Yläosan tuessa on toivomisen varaa, mutta dieetti on keventänyt rintamustani sen verran, että pystyn turvautumaan pelkästään tähän. Myös yläosa on kokoa S. Vaadin yleensä treeniliiveiltä maximaalista tukea ja siksi pidänkin yleensä tuplaliivejä treenatessani. Nyt kuitenkin olen vedellyt pari kuukautta pelkästään yksillä liiveillä, rintavarustuksen kevennyttyä. En kuitenkaan lähtisi juoksemaan tämä Gymsharkin croptop päällä. Tuki sää sen verran valjuksi.

Better Bodies housuihin verrattuna pienempi kokotaulukko Gymsharkilla, ainakin näiden pöksyjen osalta!

 

 

Sunnuntai 22.4

 

 

Kuntokuvat sunnuntai, 22.4

 

Sunnuntai 22.4

 

Psssst…. Kuvissa yksi kerros Vita Liberatan ihanaa, helposti levittyvää, moussemaista itseruskettavaa!

 

 

Sunnuntai 22.4

 

 

Gymshark

 

 

Mitä pidätte tästä setistä?

 

Mietin tässä, pitäisikö tilata samanmoinen mustana? Näitä housuja olen nähnyt salilla vihreänä, mikä on myös tosi magee, mutten henk. koht. osaa pukeutua vihreään.

 

 

Lopuksi vielä dieeettikuulumisia!

 

Eilen, sunnuntaina, oli ensimmäinen päivä tiukempaa dieettiä.
Mennään samalla ruokavaliolla kuin viimedieetin loppu, mutta silloin tällä mentiin pidempään. Viimeinen ”hiilaripäiväni” sai nyt siis lähteä, sekä loputkin hiilarit ihan jokapäivältä. Jouduin hyvästelemään iKaffen ja yritän nyt saada aamukahvini mustana alas seuraavat pari viikkoa.
Tähän saakka (nuudeli-draaman jälkeen) olen mennyt VHH:lla, about 30g hh päivässä + torstaisin 2-3 kertaa enemmän, missä ne PITI olla silloinkin, kun vetelin huolimattomuuttani offikaloreilla riisinuudelien takia. Nyt mennään siis ketoosimeiningillä, mutta jostain syystä en ole lainkaan niin uupunut kuin viimedieetillä! Uskon ison syyn olevan mieli ja mielen hyvinvointi, mikä on huomattavasti paremmassa kunnossa kuin viimeksi! Kuten YouTube-videollani kerroin, olen saanut valtavan järkäleen sydämeltäni, mikä eittämättä söi energioitani pakkasen lailla. Samoin henkinen väsymys veti fiiliksen ja sen mukana ilon ja energian mennessään. Kun rintaa ei purista, on huomattavasti helpompi jaksaa! Toki olen saanut syödä viime dieettiin nähden vähän enemmän, mutta silti, ero on kuin yöllä ja päivällä!
Toki iso vaikutus voi olla myös energiasyöpöllä, nimeltä stressi. Nyt en ole osannut stressata, kun en ole oikein osannut sisäistää koko kisojen tulevan 😀

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *