Vuohellinen napaan

Mulla on nyt karannut ihan lapasesta vuohenmaitotuotteiden kulutus. Olen ollut pari vuotta maidottomana, enkä ole päivääkään elänyt tuona aikana, ettenkö olisi maitoa himoinnut.

Nyt kun vuohenmaito on kuulutettu freetoxin myötä ns. sallituksi, niin enhän minä juuri muuta ole proteiininlähteenä käyttänytkään! (Lue: No tottakai olen…esim kananmunia minulla menee kennotolkulla päivittäin!)

Eilinen vuohenmaitojugurtin kittaus jatkui samalla mitalla tänäänkin, sekä lounaaksi mitäs muutakaan kuin vuohenjuustoa! Kylkeen otin eilisestä mehupuristelusta jäljelle jääneet hakkelukset, sekä kurkkua. Kurkku ja paahdettu vuohenjuusto on kuin luodut toisilleen ❤️

image

Maitotuote on kuitenkin maitotuote, ja olen tuntenut sen kyllä tänään vatsassani. Aamusta asti olen ollut aavistuksen turvoksissa, sellainen ”ähkyfiilis” kokoajan. Silti sama meno jatkui tänään ja turvotus senkun yltyi. Jospa tämän maitoikävän taltutettuani voisin vähän himmata vuohenmaitotuotteiden kulutusta. Ehkä.

Tänään on ollut BTW ihanan rento vapaapäivä, ja olen nähnyt paljon kavereita 💖 Ehdin jopa nukkua pienet päiväunet, tasoittamaan viimeyön lyhyitä unia.

PS. KESÄ!!! Katso mun tän päivän outfitit instagramissa ->

image

XOXO

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *