Eläimellisiä työntöjä

Loppuviikko on ollut taas yhtä työntekoa, mutta tänään mulla oli vapaapäivä! Tilanne oli käytettävä hyväksi ja laitettava salitreeni have to do-listan kärkeen.
Olin kaksi päivää Kuopiossa keikalla, ja ruokailuni lipsui siellä hieman. Söin lounasta molempina päivinä työpisteeni vieressä sijaitsevassa Taiwanilaisessa buffetissa, Sweetownissa, jossa oli TAIVAALLISTA sushia! Lisäksi söin molempina päivinä raakasuklaata välipalana.

image

Olin odottanut yläkroppatreeniä paljon, sillä kiireiden vuoksi en ole ehtinyt toteuttamaan niitä viikkoon. Poikkesin kuitenkin suunnitelmista, ja toteutin viime viikolla kevyellä herättelyllä aloittamani ”jalat kuntoon”-projektini toisen salitreenin.

Treenin ilme oli kuitenkin totaalisesti toinen, sillä tällä kertaa jalat meinasi pettää alta treenin jälkeen.
Hauskinta oli se, että lisäsin kelkkaan painoa saman verran kuin viimeksikin (50kg), mutta kelkka painoi varmaan sellaiset sata kiloa enemmän! En tiedä paljonko kyseiset kelkat painavat, mutta ero oli huikea.
Muistin kyllä Varkauden uimahallin jalkaprässin olevan huomattavasti raskaampi kuin uudemmissa laitteissa, millä Helsingissä treenasin Miss Helsinki-aikananikin, mutten tiedä millainen paino itse kelkkaan loppujen lopuksi piiloutuu. Treenaan pääsääntöisesti ko. ohjelmien mukaan, jotka finalistit saivat PT Jari Sorsalta kisaan valmistautumista varten. Sooloilin hiukan sarjojen kanssa, sillä tein ensimmäisen sarjan 15 toistolla, kuten olen tottunutkin, mutta lisäsin 5 toistoa jokaisella kierroksella (15 + 20 + 25), viimeiset työnnöt olivat melko eläimellisiä 😀
Jalkatreenini sisälsi myös askelkyykkyjä, kolme 15+15 kierrosta. Viimeiset liikkeet oli jumppapallolla tehtäviä sarjoja, päättyen linkkuveitseen.

En muista koskaan juostessa pohkeisiin sattuneen, mutta viime viikonlopun juoksulenkki lienee kiristi vielä pohkeita alkulämmittelyissäni juoksumatolla. Tuntui kuin pohjelihas repeäisi poikki, mutta siinä se kai vertyi juostessa? Loppuaerobiset tein crosstrainerilla.

Tankkauksen jälkeen jalkojen härnääminen jatkui vielä kylppärin puolella, kun pesin koirani paksun turkin. Kylpy ei ole Hugon lempipuuhaa, joten jonkinverran könytään siinäkin hommassa. Ellei toimenpide olisi niin nudistinen, voisin kuvata sen viihdyttämään teitä 😀

Jännityksellä odotan, miten tukkoon jalat tällä kertaa vetää!
Foamrollerille tulee jälleen käyttöä!
Pssst… Klikkaa tilaamaan omasi bannerista —>

Lisää kuvia mun viikonlopusta Facebookissa ja instagramissa @viivibck

Huomenna eräänlaista treeniä tiedossa, sillä muutan isompia kalusteita uuteen asuntooni. Kantamista riittää, mutta onneksi minulla on katutason asunto!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *