Nyt se alkoi!

Heippa ja ihanaa keskiviikkoa!

Moni jo tietääkin, ketkä instagramin puolella on mua seuranneet, että löysin itselleni valmentajan. Valmentaja on Tomas Smith, Fitness & Health.

Löytyy siis instagramista https://www.instagram.com/fitness.by.smith/ jos haluatte käydä kurkkaamaan.

Otin 6kk valmennuksen tähän alkuun. Tarkoituksena saada hieman lihasta lisää ja kumminkin kireyttä myös. Haluan siis siistimmän kropan jossa itse viihdyn ja tottakai myös voida paremmin. Nyt muutaman viikon jälkeen olo on ihan super-hyvä! Treenit kulkee tosi kivasti ja ruokavalio on saatu hiottua mulle tosi sopivaksi. Mulla oli hieman ongelmaa alkuun ruokavalion kanssa, koska siinä oli vihanneksia sen verran paljon ja en edes muistanut, että ne tuo mulle ongelmia. Vatsaa turvotti ja oli vähän huono olo. Jätettiin ne pois viime viikolla ja olo on sen jälkeen ollu tosi hyvä. Tällä hetkellä mulla on kaloreita n.2000 ja niitä nostetaan parin vkon päästä jonkun verran. Mun ongelmahan oli se, että söin epäsäännöllisen säännöllisesti, aamuisin oli vaikea saada syötyä ja välipaloja ei ollut oikeastaan lainkaan. Söin kuitenkin pääosin  aina kaksi lämmintä ateriaa päivässä, mutta siinä se sitten olikin. Ateriakoot oli isompia kun nyt, mutta tosiaan söin sen pari kolme kertaa päivässä.

 

 

Oli ihan huikeeta huomata, että tää mun valmentaja oikeesti oli kuunnellut mua. Ensimmäinen valmentaja joka niin on tehnyt. Siis oikeasti kuunnellut ja rakentanut ohjelmat ja ruokavalion mulle. Mulle ei vaan lyöty ohjeita eteen ja sanottu et näin tehdään. Vaan alkuun juteltiin paljon ja Thomas kirjoitti kaiken ylös mitä kerroin. Kyseli mun päivärytmin ja kaiken. Kun sain ohjelmat mun sähköpostiin ja katsoin ruokavaliota ensimmäisen kerran, niin ensimmäinen ajatus oli, että mulla on tosi pieni aamupala! Siis pelkkää puuroa ja marjoja. Hetken sitä olin katsonut ja tajusin, et niin, hän oli tosiaan kuunnellut, että mun on aamuisin vaikea syödä. Eli nyt syön aamuisin vain sen puuron ja siitä parin tunnin päästä lisää. Ihan mahtavaa! Ja koska tykkään treenata aamuisin, niin on ollut ihan Super, että aamupala ei ole niin tuhti, koska silloin pystyy myös treenaamaan nopeammin sen aamupalan jälkeen.

 

Treeniohjelma mulla on nelijakoinen. Kaksi yläkroppatreeniä ja kaksi jaloille. Eriteltynä etureidet ja takareidet. Samoin siis yläkropan treenit on jaoteltu. Treeniohjelmaan kun katsoin, niin oli vähän sama reaktio, kun ruokavalion kanssa.. Että mitä hittoa? Vaan neljä treeniä.. Mutta täytyy sanoa, että en yhtään enempää tällä hetkellä pystyisi treenaamaan! Treenit on niin rankkoja, että palautuminen vie aikaa ja koska oikeesti vedän ne treenit satalasissa, niin ei pystyisi enempään. Aikaisemmin treenasin siis ihan oman fiiliksen mukaan, ei ollut mitään tavoitteellisuutta, kunhan vaan kävi siellä salilla 5-6 krt/vko. Nyt kun treenit on määrätty, että mitä liikkeitä tehdään ja paljonko sarjoja ja toistoja, niin on ollut huikee huomata, että kehitystä tulee myös eritavalla. Ja tottakai, ihan loogista. Ihana kun voi vaan keskittyä treenaamiseen ja syömiseen ja voi jättää sen ajattelun valmentajalle. 😀

Mulla ei ole mitään vapaasyöntejä, eli en syö esim. kerran vkossa kaikkea mahdollista. Mutta, jos mun tekee mieli syödä jonain päivänä jotain, niin voin ilmoittaa sen valmentajalle ja hän tekee muutoksia sen mukaan. Kuinka siistiä! Eipä ole ennen tälläistäkään ollut.

Ensi viikolla lähden sinne Alicanteen ja en todella ajatellut sinne ottaa eväitä mukaan. Ei oikein olisi edes mahdollista. Tarkoitus on kuitenkin syödä siististi ja mennä oman fiiliksen mukaan. Vähän katsotaan sinne mulle ohjeita, koska kysyin niitä Thomakselta. Kropalle myös tekee hyvääkin pieni vaihtelu ja kun palaan reissusta niin jo ohjelmat vaihtuukin. Luottamus on ihan 100 tähän kaikkeen! Oon ihan innoissani. Nyt vaan flunssa vaivaa, joten lepoa ainakin pari päivää ja toivotaan, että sillä menee ohi.

Energistä viikkoa <3

L

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *