Tervetuloa seuraamaan !

Hei!
Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille ja tervetuloa lukemaan blogiani.
Aluksi aion tietysti esitellä itseni.
Olen siis kahden pienen lapsen äiti ja äitiys on minulle ehdottomasti maailman tärkein asia ja tuleraskause aina olemaan. Suurimman osan ajasta vietän lasteni kanssa, mutta pidän tärkeänä myös omaa hyvinvointiani ja siinä sivussa ulkonäköänikin tietysti. Blogissani tulen kirjoittamaan melko paljon perus arjestani.
Minulle on usein esitetty kysymyksiä, kuinka olen päässyt kuntoon niin nopeasti synnytyksen jälkeen ja kuinka pidän itseni kunnossa?
Jaan mielelläni vinkkejä kaikille halukkaille ja kannustan etenkin synnyttäneitä naisia panostamaan itseensä enemmän, pitämällä lapset edelleen etusijalla.
Olen sitä mieltä, että äidillä on oikeus näyttää hyvältä ja velvollisuus voida hyvin.
Tulen kirjoittamaan paljon myös kisoihin valmistautumisesta, kisaamisesta ja muiden valmentamisesta.
Koska jokainen on ainutlaatuinen yksilö, niin ovat kokemukset ja haasteet myös erilaibikinifitnesssia.
Lasten kasvatuksen ja fitness urheilun lisäksi siis valmennan asiakkaita.
Terveellisten elämäntapojen ja terveemmän näköisen vartalon ihannoinnin yleistymisestä onkin ollut yllättävän paljon valmennukseen haluavia, mikä on hieno asia!
Ohjelmia on tullut tehtyä viikoittain useampi ja kisaamisesta kiinnostuneiden määrä kasvaa koko ajan huomattavasti.
Valmentaminen on minulle erittäin tärkeää, koska on aivan mahtavaa auttaa ihmisiä kohti parempaa ja terveempää elämänlaatua. Kisavalmennus onkin sitten hieman extremeä! Kisadieetillä kamppaillaan hyvin pitkälle oman mielensä kanssa, josta tulen kertomaan tarkemmin, sillä aihe on hyvinkin mielenkiintoinen ja herättänyt paljon kysymyksiä ja keskustelua.
Mutta ei tässä vielä kaikki!ms kuva
Nimittäin olen hiljattain työstänyt myös omaa promootio yritystäni ja vuoden vaihteessa se vihdoin aukesi. Charm Promotion rakentuu osaavista ammattilaisista joihin olen elämäni varrella tutustunut. Yhteisvoimin heidän kanssaan mahdollistui kyseinen toiminta, josta myös kerron lisää tulevaisuudessa.
Kiitokset lukijoille! Palaan taas pian.
Ja muistakaa rohkeasti esittää minulle kysymyksiä! Vastaan mielelläni.
Saa laittaa myös toiveita postauksesta.
-Lotta
Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *