Comeback !

Moikkamoi kaikille!

Ensinnäkin, oon todella pahoillani, että mulla on ollut aivan älyttömän pitkä tauko viime postauksesta.

Nyt kuitenkin täällä, ja lupaan etten enää katoa näin ! 😀

Paljon on tapahtunut muutoksia elämässä viimeaikoina. Muutettiin tosiaan Tampereelta tänne Espooseen ja täällä nyt parisen kuukautta asuneena voin jo sanoa, että tykkään! Viihdyn hyvin, vaikkakin joudun vieläkin kulkemaan navilla melkeinpä aina paikasta a paikkaan b. Mutta hei, kyllä mä vielä opin! 😉 Arki on ihan samanlaista tietenkin kuin Tampereellakin oli. Perhe, työt ja treenit.

petri-mast-photography
Vuoden takaista kuntoa.

 

Treenien suhteen on menty aikalailla samanlailla kuin ennenkin, tosin nyt on kisatavoitteet asetettu ensi kevääseen ja Fitness Classiciin! Aika kuluu niin hurjan nopeesti, että pian jo tosiaan siellä lavalla saa olla. Nyt onkin muuten aika lailla vuosi siitä, kun viimeksi kilpailin, ja silloinhan tosiaan kilpailin W.A.B.B.A.-liiton kisoissa Albaniassa. Sieltä tarttui matkaan se kirkkain mitali, ja olen kyllä siitä enemmän kuin tyytyväinen. Nyt tulee olemaan kevään ja Suomen kisoissa sitten ihan eri meininki, eri taso ja tottakai myös itse tulen olemaan täysin eri kunnossa kuin vuosi sitten! Toivottavasti ollaan jotain saatu aikaan tässä vuodessa, kehitystä siis.

Tosiaan nykyään olen BadassFitness-teamissa, ja siis voi vitsi, voin kyllä sanoa että en olisi uskonut että näin hyvää tiimiä voisi olla! Oon niin tyytyväinen! Vielä en ole kaikkia tiimiläisiä tavannut, mutta ne ketkä olen, niin aivan älyttömän mukavia ihmisiä! JA mibadass-fitnesskä tietenkin se tärkein; mun coach (Timo Eloranta) on niiin paras! En oo ikinä tavannut aiemmin tuollaista valmentajaa, niin hyvässä kuin pahassakin, heh 😀 Treeneissä ei armoa tunneta (tietenkään) , oon siis päässyt treenaan kovempaa kun ikinä ennen. Mutta Timolta löytyy myös se toinen puoli, eli hän oikeasti kuuntelee, jos/kun on murheita, tsemppaa ja tukee. Niinkun tiimiläisetkin. Juuri niinkuin kuuluukin mun mielestä. Odotan innolla millainen kunto täältä paljastuu ensi keväänä. Töitä on tehtävä, ja paljon, mutta siihen olen täysin valmis. Meidän tiimin menestys oli myös huikeaa sm-kisoissa! Huh miten ylpeänä saa edustaa tätä tiimiä!Jos joku tarvitsee osaavaa valmentajaa ja huipputiimiä tueksi, niin suosittelen ehdottomasti ottamaan yhteyttä Timoon: asiakaspalvelu@badassfitness.fi .

Ruoan suhteen myös on tullut muutoksia, oon saanut syödä kolme lämmintä ruokaa päivässä, mitä koskaan aiemmin en ole syönyt! Aikaisemmin joka ainoassa ruokavaliossa on mulla ollut kaksi lämmintä ruokaa, mutta nyt on tosiaan kolme, ja ai että mä tykkään 😀 Ruoan ystävänä toimii mulle tosi hyvin tämä. Ihanaa kun ei ole mitään ihme kikkailuja joutunut tekemää ruokien suhteen, mutta niinhän se on, että kun määrät ja ruoka on oikeat, niin päästään pitkälle.

Seuraavat pari viikkoa tulee olemaan vielä jonkinmoista kiirettä täällä, mutta sen jälkeen lupaan alkaa tekemään myös pieniä treenivideoita! Kertokaa, jos tulee jokin tietty treeni, mistä haluaisitte postausta 🙂

Yhteyden saa parhaiten: valonenlotta@gmail.com

 

Tässä nyt kaikki tältä erää, ensi viikolla sitten lisää 🙂

Muistakaahan laittaa mut myös snäpin puolella seurantaan: Lottafit

 

<3: Lotta

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *