Kun kroppa sanoo itsensä irti…

Heippa!

 

 

 

Photo by: Kai Joronen
Photo by: Kai Joronen

Hetki sitten kirjoittelin mun urheilija-profiilissa siitä, että kisoihin valmistautuminen ja työ vie multa nyt kaiken ajan, jonka vuoksi tänne blogin puolelle en ole ehtinyt kirjoitella. Nyt on kuitenkin kroppa on niin sekaisin tuosta dieetistä, että se on keskeytetty ainakin hetkeksi, kunnes saan itseni terveeksi ja aineenvaihdunnan ja kaiken muun kuntoon.

Mikä sitten meni pieleen? Niin… No kalorit oli mulla sen verran pienet, että luultavasti sen vuoksi kroppa ei enää käynyt toivotulla tavalla, vaan alkoi varastoimaan rasvaa. Rasvamäärä oli ruokavaliossa aika korkea ja taas hiilihydraatteja oli loppua kohden tosi vähän.

Lihaksia mulla ehti dieetin aikana myös lähteä jonkin verran ja kipeänä olen ollut viimeiset kaksi kuukautta melkeinpä kokoajan. Nytkin flunssassa kotona.

Kun dieetti alkoi mulla, luulin että mulla oli hyvin ruokaa ja alkuun paino tippukin sen 2kg, no nehän oli tietenkin nesteitä suurimmaksi osaksi. Kun aikaa kului, niin ajattelin että sairastumisien vuoksi paino ei tipu, vaikka toisaalta ajattelin, että tuolla ruokamäärällä mikä mulla oli, niin painon pitäisi tippua vaikka aerobisia en kipeänä tehnytkään. No tietenkään näin ei käynyt. Kävin seca-mittauksessa katsomassa vähän suuntaa, koska se häiritsi mua. Kuukausi väliä mittauksissa ja lihasta oli palanut, mutta rasvaa kertynyt. Mietin silloin että tuo ei varmasti pidä paikkaansa, mutta nyt jälkikäteen tiedän, että se on varmasti pitänyt paikkaansa.

 

14923136_10154228503267979_528984427_o

 

Peilasin tätä dieettiä aika paljon aiempiin dieetteihin mitä mulla on ollut, koska ne on aina toimineet mulla paremmin kuin hyvin, ei ole ollut koskaan mitään ongelmia niiden suhteen, ja ehkä sitten myös osaltaan se toi mulle paineita ja stressiä tähän dieettiin, joten myös osa syy siihen, ettei paino nyt tippunut voi olla juurikin tuo stressi. Syitä on varmasti monia ja jos niitä enemmän lähtee miettimään, niin sitä enemmän niitä löytyy. 😀

Nyt on siis kisahaaveet keväältä kuopattu. Mun matka myös Badass Athletes teamissa päättyi nyt. Hieno tiimi ja upea valmentaja, mutta mun kohdalla tää ei vaan toiminut. Mitään pahaa sanottavaa ei ole valmentajasta eikä tiimistä, päinvastoin.

Kaikesta oppii jotakin, ja nyt katse tulevaan ja eteenpäin. Nää on näitä pieniä kaatumisia matkanvarrella, ja harmittaa kyllä tosi paljon, että kevään kisat nyt väliin jää, ellei ihmeitä tapahdu.

Syksyllä on kuitenkin sitten mun aika, jos kaikki menee hyvin.

Mun instagramin puolella on tulossa treenivaate arvontaa ensi viikolla, muista ottaa siis se seurantaan: lottavalonenfit

Ihanaa loppuviikkoa <3

-Lotta

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Kun kroppa sanoo itsensä irti…

 • Avatar
  21.2.2017 klo 12:33
  Kestolinkki

  Tsemppiä! Tärkeintä on kuitenkin pitää omasta hyvinvoinnista huolta ja kisat tulee sitten kakkosena. Toivottavasti paranet pian ja aikanaan seuraavat dietit menevät vähemmillä stresseillä ja paremmilla tuloksilla! 🙂

  Nora / http://dreamerachiever.com

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *