new home <3

Noniin, vihdoin se on ohi! Nimittäin muutto! Ei voi muuta sanoa kuin että oon todella happy! Kirjoitinkin jo muutama kuukausi sitten,että meillä on edessä muutto tänne Hyvinkäälle.

Tosiaan meidän ystävä pariskunta muutti Espanjan lämpöön, ja heiltä jäi omakotitalo vapaaksi, niin me päätettiin sitten muuttaa tänne. En vielä hirveästi ole ehtinyt tutustumaan ympäristöön, mutta musta tuntuu, että paikkana tää on just sopiva meille. Ihanaa kun menee esimerkiksi ruokakauppaan, niin ei tarvitse etsiä parkkipaikkaa 15-minuuttia, ja ihmisiä ei siten ole lähellekään niin paljon kuin Espoossa tai Helsingissä 😀 Myös alueena perheelliselle tää on aivan loistava! Lapset pääsee pihalle melkein miten vain, eikä tarvitse kokoajan olla vahtimassa samalla tavalla kuin esimerkiksi kerrostalossa asuessa. Omakotitalon helppouksia, mutta toki muutto n. 50 neliöisestä pikkukolmiosta tälläiseen melkein 200-neliön asuntoon, niin myös siivouksen määrä kolminkertaistuu, mutta ei haittaa 😀 Ihanaa kun saa enemmän omaa tilaa, ja jos toisen pärstä ärsyttää,niin pääsee vaikka yläkertaan omiin oloihinsa. Nimittäin tuolla edellisessä asunnossa tuntui, että toinen hengittää niskaan kokoajan, ja se oli aika ahdistavaa välillä. Viimeiset kaksi kuukautta tätä muuttoa ollaan odotettu, ja nyt se päivä torstaina sitten koitti, kun päästiin uuteen kotiin <3 Aivan mahtava fiilis.

 

Kunhan saadaan kaikki tavarat paikoilleen täällä uudessa kodissa, niin laittelen tänne kuvia, tästä tulee niiiiin UPEE <3

Mulla on ollut viimeisen kahden kuukauden ajan melkeinpä totaali salitauko. Oon tainnut käydä ehkä yhteensä muutaman kerran treenaamassa, ja tavallaan ei oo edes huvittanut treenata, mutta toisaalta huomasin itsestäni,että olin kiukkusempi ja turhautuneempi. Uusi työ ja kaikki jotenkin on vienyt tosi paljon energiaa, siihen päälle vielä omassa terveydessä sattuneet jutut, niin huh! No, nyt varmasti kun päästiin asettumaan aloilleen, niin energiaa riittää taas ihan eritavalla.

Itseasiassa kävin tänään testaamassa jo yhden salin täällä Hyvinkäällä. Mulla oli salista paljon isommat odotukset, mutta noh, kyllä siellä jalkatreenin pystyi hyvin tekemään. Saa nähdä millainen on tuo toinen sali, johon menen maanantaina tutustumaan. Mun on pakko saada nähdä ensin vaihtoehdot, ennenkuin liityn mihinkään, koska tulen varmasti treenaamaan taas yhtäpaljon kuin ennen, joten salilla on todellakin mulle väliä. Tykkään ns. miesmäisistä saleista, pääasia mulle on,että sieltä löytyy kaikki tarvittava. Ryhmäliikuntatunneilla en oo käynyt varmaan 5-vuoteen, mutta nyt oon kyllä miettinyt,että vaihtelun vuoksi niitäkin voisi joskus testata ja kehittymisen kannalta olisi tärkeääkin vaihdella treenejä. Helsingissä käyn viikottain työnpuolesta varmaan 3-5 kertaa, ja niinä päivinä olisi tarkoitus treenata TöölöGymillä! Mutta muina päivinä sitten täällä, koska en viitsi ajella salin takia enää Helsinkiin.

 

 

Pikapostaus, ja nyt menen jatkamaan kodin laittoa, Ihanaa Lauantaita jokaiselle!

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “new home <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *