Dieettihirmu tuli taloon

No okei, vielä ei hirmututa ihan hirveästi, mutta selkeitä merkkejä dieetin alkamisesta on jo havaittavissa… Jaa mitä? Mäpäs kerron, milloin musta huomaa, että dieetti on alkanut.

Parhaillaan on menossa kolmas viikko kisadieetistä ja fiilis on ollut mitä mahtavin. Odotin dieettiä todella innolla, koska nyt vihdoin pääsee näkemään, miten aineenvaihdunta reagoi ja onko kova työ tuottanut tulosta. Uskon, että mieli kerkeää tästä vielä muutamaan kertaan muuttua, mutta nautin olostani niin kauan kun tätä piisaa.

Yleensä kisakauden ulkopuolella kaikki ylimääräinen aika ja raha kuluu melko pitkälti ravintoloihin ja ruokaan. Dieetillä se ei tietty ole samalla tavalla mahdollista, mutta eipä hätää. Multa löytyy kyllä keino kuluttaa tää ’’ylimääräinen’’ raha nimittäin dieetilläkin…

No mihin se sitten kuluu?

No shoppailuun tietty! Ei kuitenkaan ihan mihin tahansa shoppailuun, sillä mä alan nimittäin shoppailemaan mm. pesuaineita, purkkaa ja sokerittomia pastilleja. En tiedä, mistä tää tapa tulee, mutta viime viikolla löysin itseni punttisalin jälkeen Tokmannilta vertailemasta lattianpesuaineiden tuoksuja. Hahah, naurattaa itseänikin! Normaalisti nappaisin jonkin purkin hyllystä sen kummemmin asiaa miettimättä, mutta nyt otin asiakseni lähteä treenin jälkeen vertailemaan tuoksuja ja pähkäilemään, mikä purkki lähtee matkaan. Ja aikaahan siihen kului paljon !

 

13479858_10206279936668305_194329285_n (1)

Siitä päästäänkin toiseen dieettihrimun hassuun tapaan. Nimittäin siivoamisen määrä kasvaa eksponentiaalisesta dieetin edetessä. Millon on järjestysvuorossa sukat, millon liinavaatteet tai astiat. Puhdasta tulee ja, jos oikein innostuu lattioita hinkkaamaan, niin liikunnastahan se käy! No pieniä on ilot dieettiläisellä.

Tärkeimpänä kuitenkin… Pesänrakennusvietti on valtava. Jatkuvasti pitää olla sisustamassa ja etsimässä jos jonkinmoista asuntoa sieltä täältä. Kalliiksi käy tämä dieettielämä, huh ! 😀

 

Energistä juhannusviikkoa kaikille ! 🙂

 

<3: PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *