Pusuhuulet mulle, nyt !

Huulet!

Rakastan täyteläisiä huulia. Mm. Instagram on pullollaan kuvia kauniista huulista, joita aina eksyn ihailemaan. Valitettavasti mulle itselleni ei ole siunaantunut sellaisia täyteläisiä huulia, joihin olisin tyytyväinen. Hymyillessä ylähuuleni katoaa pelkäksi viiruksi ja alahuuli varastaa kaiken huomion. Tietysti tätä voi kuvissa koittaa peittää, mutta todellisuus on toinen. Voisin melkein karrikoidusti sanoa, että mulla on vain alahuuli. Onneksi asialle on kuitenkin tehtävissä jotain. Huulten täyttöön mars!

Huulten täyttö

 

Neulakammoiselle tämä ei ollut kuitenkaan ihan helpoin päätös, mutta toisaalta mikään ei muutu, jos jään kotiin asiaa miettimään. Perehdyin pitkään ihmisten kokemuksiin huultentäytöstä, sillä halusin ehdottomasti kauniisti muotoillut huulet, jotka jäljittelevät omien huulten muotoja. Lähdinkin täyttöön periaatteella, että mielummin ensin vähän vähemmän täytettä, sillä sitä saa aina lisättyä, mutta pois on hankalampi ottaa.

 

Tästä lähdettiin.

Mun mielestä pienissä toimenpiteissä oman ulkonäön ja itsetunnon kohentamiseksi ei ole mitään vikaa. Jokainen päättää kehostaan itse ja mä kyllä diggaan pusuhuulista. Mulle on kuitenkin ehdottoman tärkeää, että tekijä on ammattilainen ja sairaanhoitaja. En antaisi kenen tahansa itseäni piikittää. Täyteaineena käytetään hyaluronihappoa, joka poistuu huulista yksilölliseen tahtiin eli huuliakin tulee aika ajoin huollattaa, jos tahtoo täyteläisyyden säilyvän.

 

 

Näin jälkeen päin täytyy todeta, ettei kokemus oikeastaan ollut niin pelottava kuin mitä luulin. Puudutusaine toimi tehokkaasti, vähän siinä taisi kielikin puutua. On melko haastavaa kuvailla, sitä miltä täyttö tuntuu. Sillä kyllähän se tuntuu kun täytettä laitetaan, mutta sen kestää kyllä. Diamond Clinicin kokenut sairaanhoitaja kyseli ja kuunteli mun omia toiveita ja välillä katsotiin peiliin, että miltä näyttää.  Lopputulos oli just sitä mitä halusin, eli nyt mulla on ylähuuli!  Alahuulta ei edes täytetty, mutta sekin erottuu edukseen toisen kappaleen rinnalla.

I’m happy ! 🙂

<3: PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *