Kesäkiloille kyytiä!

Moi!

 

Ulkona onkin ihanan talvinen ilma ja lunta sateli tänne Hämeenlinnaankin. Lupasin päivitellä, miten herkkulakkoni edistyy. Viikko kulunut siis aloituksesta ja heti poustauksen jälkeisenä päivänä se tapahtui. Nimittäin retkahdus. Itsekurini petti pahasti ennen kuin se ehti edes alkaa… Työpaikan taukohuoneeseen oli jätetty ihania värikkäitä suklaamunia ja popsin niitä huomaamattani ainakin kourallisen. Syötyäni ne tajusin, että ei hitto mun täytyy ottaa tää nyt ihan tosissaan ja lopettaa, kun kerran niin olen päättänyt. Retkahduksen jälkeen olen ollut nyt viikon ilman karkkia tai muuta herkuttelua.

img_3127

Vaihdoin ruokavalionikin terveellisempään ja pyrin syömään neljä kertaa päivässä. Aamupalaksi vedän ensin oxyshredit ja lisäksi puuroa kera banaanin, mustikoiden ja sokerittoman mehukeiton. Välillä teen aamupalalla myös munakkaan jossa on saunapalvikinkkua. Päivälliseksi ja lounaaksi teen esim kasviksia/bataattia ja kanaa tai vaihtoehtoisesti kalaa ja kasviksia. Illalla vielä vetäisen munakkaan tai maustamattomia riisikakkuja joissa päällä banaania.

img_3116 img_3166

Kaikki ketkä tuntevat minut, tietävät miten hitosti vihaan lenkkeilyä. Siis lenkkeily on maailman hirveintä. Tai siis oli tähän asti. Päätin, että lenkille on lähdettävä ainakin 3 kertaa viikossa  ja niin pysyin päätöksessäni. Myös tänään, kun ulkona oli kylmää ja lumista olisin mielummin jäänyt sänkyyn makaamaan, mutta jotenkin sain hilattua itseni urheilukentälle juoksemaan. Juoksemisesta tulee älyttömän hyvä fiilis ja saan tyhjennettyä pääni samalla. Faktahan on se, että ajatuksen voimalla ei voi laihtua, niin kuin blogaaja ystävänikin Annimaria toteaa blogissaan.

img_3124

Olen pystynyt kävelemään karkkihyllyn ohi ilman, että matkaani on tarttunut jotain ja oikeestaan minun ei edes tee mieli herkkuja. Aukinainen suklaalevy ikkunalaudallani houkutteli hieman, mutta hankkiuduin siitä eroon ja lahjoitin sen kaverilleni. Huomena on minun syntymäpäiväni ja aijon sen kunniaksi kuitenkin lähteä perheeni kanssa ravintolaan ja syödä jonkin herkullisen ja hiukan terveellisemmän vaihtoehdon menusta.

img_3205

Mainittakoon, että viikon jälkeen iltapainoni näytti kilon vähemmän kuin viimeksi. Painoa ei kannattaisi mittailla näin alussa, mutta hitto olin iloinen ja ihmeissäni, että pientä muutosta on jo tapahtunut näin lyhyessä ajassa! Mahti fiilis tällä hetkellä ja aijon jatkaa samaa rataa. Tsemppiä muillekkin herkkulakkolaisille!

img_3126

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Kesäkiloille kyytiä!

  • Avatar
    9.11.2016 klo 15:49
    Kestolinkki

    Ääh taukohuoneet ja kahvitunnit on kamalia jos siellä on jotain ylimääräistä syötävää, I feel you 😀 On niin helppo herkutella silloin tällöin ja huomaamattaan onkin syönyt joka päivä ohi. Totaalikieltäytyminen onkin ainut mikä toimii mulla.. Ja sitten kun jollain on nimppareita tai synttäriä ja on tuotu herkkuja ja mä kieltäydyn syömästä, niin sitten ihmetellään että ”No, miksei meidän Marjaana nyt voi syödä EDES yhtä” Huoh. Itse asiassa tästä aiheesta voisin kirjoittaa oman kantaa ottavan postauksensa 😀

    Hei mut mun kommentin pointti oli se että täällä yksi joka koittaa nyt olla herkkulakossa ja kävellä kaupan karkkihyllyjen ohi ja selvitä tulevasta sesongista ilman suklaaövereitä, tsemppiä meille <3

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *