Kadonnut motivaatio löytyi taas!

Heippa heii!

 

Viimeksi kirjoittelinkin motivaation puutteesta urheilua kohtaan. Salijäsenyyteni meni vanhaksi enkä saanut aikaiseksi uusia sitä. Ei oikein huvittanut lähteä mihinkään, mikä sisälsi jonkinlaista liikkumista. Päiviini kuului viime viikkojen ajan töiden lisäksi vain netflix and chill. Niko yritti houkutelle salille jatkuvasti, mutta ei vain kiinnostanut eikä ollut motivaatiota.

 

Tänään jotenkin ihan yhtäkkiä tuli ikävä salille. Olen suunnitellut, että aloitan herkkulakon ja terveellisen ruokavalion heti, kun kuu vaihtuu, mutta päätinkin aloittaa jo nyt. Mitä sitä odottelemaan muutamaa vaivaista päivää, kun voin aloittaa heti. Ja Niko osti minulle ennakko syntymäpäivälahjana 3kk salijäsenyyden eli kuntoilu voi alkaa! (Synttärit ovatkin pian eli 5.11)

 

Tilailimme Nikon kanssa jonkin aikaa sitten Ehplabsin sivuilta ja samalla tilasimme minulle myös elämäni ensimmäiset protskujauheet. Herbalifeltä aijon vielä hankkia tabletteja,  jotka pitävät makeanhimon kurissa. Katsotaan siis, miten tämä kaikki lähtee rullailemaan. Jaan fiiliksiä tänne blogin puolelle ja kerron, miten herkkulakko edistyy!

 

XOXO NUPPU

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Kadonnut motivaatio löytyi taas!

  • Avatar
    30.10.2016 klo 16:16
    Kestolinkki

    Kirjoittele ihmeessä sitten sun herkkulakon etenemisestä, täällä kans yks joka aloitti juurikin tänään samaisen herkkulakon ja nyt ainakin loppuvuoden kun pysyisi siinä, niin ois vähän mukavampi olo sitten mekossa valmistujaispäivänä (joulukuun lopussa). 😀 Ei liian vakavasti, mutta pitää vähän testata että mihin sitä pystyy. 🙂 Jäin ihan hämmentyneenä tuijottamaan sun blogin banneria, aivan älyttömän kauniit silmät sulla!

    Reply
    • Nuppu Linnea
      4.11.2016 klo 12:14
      Kestolinkki

      Moikka!
      Käy kurkkaamassa nyt uusin postaus, missä kerron ensimmäisen viikon kuulumiset! Mulle tapahtui heti retkahdus, mutta nyt oon pysyny päätöksessäni. Jouluaattona aijon kyllä herkutella vaikka olis, mikä herkkulakko 😀 tsemppiä sulle! Wau kiitos paljon!! 🙂

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *