JEE minusta tuli ylioppilas!

Minä olen nyt ylioppilas 2016!! Tuntuu niin mahtavalle, että lukio on nyt saatettu päätökseen. Tästä se elämä vasta alkaa, eikös? Tuoreen ylioppilaan puhetta lainatakseni tuntemuksia tällä hetkellä voi verrata seilaamiseen keskellä valtavaa merta tietämättömänä, mihin suuntaan lähteä. Onhan se pelottavaa, että minulla ei ole syksylle tiedossa opiskelupaikkaa ja työtkin päättyvät lokakuussa. Otan innolla vastaan kaiken, mitä tulevaisuus ja elämä tuovat tullessaan.

 

Valmistuin Hämeenlinnan Lyseon lukiosta ja lakitus järjestettiin tuttuun tapaan jäähallissa. Aamulla heräsin kaameaan jännitykseen ja mahan väänteeseen. Suuntasin 7.30 kampaajalle ja hän loihti upean nutturan minulle. 10.00 alkoi upea lakkiaisjuhla.

image image image

Lakituksen jälkeen alkoivat ylioppilasjuhlat kotonani. Sää oli onneksi hieman viileämpi, joten en läkähtynyt vartalonmyötäiseen mekkooni. Juhlissani kävi noin 50 vierasta. Kiitokset vielä vieraille, te teitte juhlastani upean ja ikimuistoisen!

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Jokainen vieras muisti tuoretta ylioppilasta jollain tavalla ja sainkin ihania onnittelukortteja, kukkasia sekä lahjoja. Poikaystävältäni sain lahjaksi Italian matkan ja odotankin reissua jo innolla, sillä se on meidän ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka! 17 days to go…

image image

Ilta jatkui ystäväni luona pienellä porukalla ja sieltä suuntasimme keskustaan baariin. Juhlimme aamuun saakka (ainakin melkein). Eilinen oli yksi elämäni parhaimmista päivistä!

Haluan vielä loppuun kertoa, että olen Hämeen neito 2016 -kilpailussa mukana ja nettiin on auennut äänestys yleisönsuosikista ja toivoisin, että kävisitte antamassa äänenne minulle eli numero 3. TÄSTÄ pääsee äänestämään. Kiitos kaikille jo etukäteen❤️!

 

XOXO NUPPU

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “JEE minusta tuli ylioppilas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *