Minun vuoteni 2017

Vuoden lopussa blogeissa näkyy aina tiivistelmä vuodesta 2017 ja minäkin päätin sellaisen kyhätä. Vuosi 2017 oli ehdottomasti tapahtumarikkain vuosi IKINÄ! (Okei sanon näin joka vuoden päätteeksi, mutta nyt se ihan oikeasti oli sitä.)

 

Kuvissa kotikaupunkini Hämeenlinna sekä muutama kuva Turusta. Karuselli kuva on Tukholman reissultamme otettu

 

 

Tämä vuosi on ollut merkittävin minulle, koska olen oppinut tuntemaan itseni paremmin, saanut uusia ystäviä ja lähentynyt entisestään jo valmiiksi läheisten ihmisten kanssa. Olen taas löytänyt elämäni rakkaimman ihmisen ja päässyt asumaan hänen kanssaan.  Olen myös asunut tämän vuoden aikana kahdessa eri kaupungissa.

 

 

 

Tämä vuosi on ollut myös ensimmäisten kertojen aikaa. Olin ensimmäistä kertaa viettämässä juhannusta festareilla. Jouduin ensimmäistä kertaa kolariin (joka päättyi kuitenkin kaikkien kohdalla onnellisesti). Tein ensimmäistä kertaa vapaaehtoistyötä.

 

 

Vierailin ensimmäistä kertaa Venetsiassa. Pidin ensimmäistä kertaa sushista tänä vuonna. (nuorempana vain maistoin kerran ja se oli hirvittävää silloin)

 

 

Olen ensimmäistä kertaa osallistunut korkeakoulun pääsykokeisiin ja myös ensimmäistä kertaa päässyt sinne sisään.

 

Yksi kesän hienoimmista asioista oli myös ensimmäisen kerran järjestettävä Miss Eloweena -kilpailu, johon pääsin osallistumaan.

 

Olen ostanut elämäni ensimmäisen joulu(teko)kuusen jo marraskuussa sekä koristellut sen.  Vietän ensimmäistä kertaa jouluaaton muualla kuin omien vanhempieni luona.

 

 

Kuten ylemäpä mainitsin, minulla alkavat opinnot vihdoin noin kahden vuoden tauon jälkeen. Sairaanhoitaja opinnot korkeakoulussa starttaavat heti tammikuussa eli vuosi lähtee kivasti käyntiin uudella jännittävällä koululla! Joulun vietämme Nikon vanhempien luona ja uudeksi vuodeksi ei ole vielä kummempia suunnitelmia. Oikein ihanaa jouluviikkoa kaikille, toivottavasti olette olleet kilttejä! 😉

 

-Nuppu

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Minun vuoteni 2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *