Choose kindness and laugh often


Heissan! Oho viimeisimmästä postauksesta on varmaankin kulunut jo kuukausi. Anteeksi, että en ole päivitellyt tänne mitään hetkeen. Elämässä vain on niin paljon muutakin meneillään. En ole halunnut väkisin vääntää postausta, jos ei ole ollut sellaista fiilistä.

 

Nyt haluaisin kuitenkin jakaa teidän kanssanne omia mietteitäni. Viimeaikoina olen työni puolesta törmännyt aivan ihaniin ja ystävällisiin ihmisiin. Todella moni kassalleni tullut henkilö on tuosta noin vain suostunut maksamaan toisen tuntemattoman ihmisen ostokset ja heittänyt samalla minullekkin tippiä. Eräs vakioasiakas on jo kerran ostanut minulle arvan (voittoa ei kyllä tullut) ja viimeisimpänä hän osti minulle muutaman rivin eurojackpottia.

img_3951

Eilen pääsin itsekkin toimimaan esimerkillisesti kassajonossa. Kassalla oli juuri kaksi alakoululaista tyttöä karkki ostoksilla ja heiltä puuttui 20 senttiä, joten tarjouduin maksamaan tuon puuttuvan summan itse, että tytöt saisivat karkkinsa. Vaikka kyse oli niinkin pienestä summasta kuin 20 senttiä, niin edelläni ollut mies ei ainakaan ollut halukas maksamaan summaa tai sitten häneen vain iski suomalaisen tuppisuun vika… Sain todella hyvän mielen tapahtuneen jälkeen.

 

Elä elämääsi suhtautuen ystävällisesti ja lempeästi kaikkiin ihmisiin ympärilläsi, ja hämmästyt, miten onnelliseksi elämäsi muuttuu.
– Charles M. Schwab

img_3952

Ystävällisyys on yksi sellainen asia, joka tekee ihmisestä kauniin. Ensikerralla ilkeän mulkaisun sijaan, voisit antaa takaisin ystävällisen hymyn.

 

Lämmintä joulun odotusta<3

 

p.s onko teillä toiveita postauksien suhteen? Meikkipostaus on ainakin kehitteillä…

 

XOXO NUPPU

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Choose kindness and laugh often

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *