Onko tämä maailman paras rasvanpolttaja?

Heipsan ihanat lukijat!

Poden tällä hetkellä pientä kuntosalin vaihto kriisiä (!?).  Olen reenaillut Forever kuntoklubilla yli vuoden, mutta nyt olen suunnitellut vaihtavani salia(ehkä reeni motivaationi taas heräisi). Tiedättekö sen tunteen, kun käyt tutustumassa uudella kuntosalilla ja olet aivan hukassa ja tuntuu, että jokainen tuijottaa juuri sinua? Ja tätä tunnetta ei helpota se, että unohdat reenipaitasi kotiin ja joudut treenaamaan läkähdyttävä college paita päällä… Mutta postauksen tarkoitus ei ollut suinkaan kertoa teille pelkkiä kuulumisia.

image

Tilasimme syksyllä poikaystäväni kanssa ”maailman parasta rasvanpolttajaa”. Tämä ihme aine, jota käytän on nimeltään oxyshred ja sen ohella käytössä on myös acetyl l-carnitine. Näitä tuotteita pystyy tilaamaan ehplabs.com sivustolta ja tuotteet lähetetään Pohjois-Amerikasta. Sivustolta löytyy myös monia muita treenaajalle sopivia valmisteita. Ehplabsin tuotteet ovat melko kalliita, mutta laadukkaita ja laboratorio testattuja eli todella turvallisia.

image

Oxyshred parantaa vastustuskykyä ja kohottaa mieltä. Yksi kauhallinen sisältää kofeiinia, runsaasti c-vitaminia ja koko b-vitamini kattauksen (b1, b2, b3, b5, b6 ja b12 vitamineja)

Acetyl l-carnitine on 100% l-carnitinea. Se edistää rasvasolujen siirtymistä mitokondrioihin, missä keho käyttää niitä energiana. L-carnitine myös palauttaa lihaksia treenin jälkeen ja edistää sydämen sekä aivojen toimintaa. Tarkemmat tiedot tuotteista löytyy ehplabsin nettisivuilta.

 

Käytettyäni syksyllä kahdenviikon ajan tätä ”maailman parasta rasvanpolttajaa” terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan ohella huomasin, että varsinkin keskivartalon seutu oli hiukan kiinteytynyt ja painoa pudonnut 2kg. Yksi purkki kestää suunnilleen 60 päivää. Minulle oxyshred antaa kunnolla buustia treenaamiseen ja jaksan paremmin. Muistutan vielä, että olen tavallinen reenaaja niin kuin moni teistä lukijoista, enkä tiedä kaikkea treenaamisesta tai lisäravinteista, mutta halusin kuitenkin hiukan kertoa teille tästä hyväksi koetusta rasvanpolttajasta. Onko tämä sitten maailman paras rasvanpolttaja? Sen päättäköön jokainen itse.

 

Ihanaa sunnuntaita!

xoxo Nuppu

 

 

 

Facebooktwittermail

10 kommenttia “Onko tämä maailman paras rasvanpolttaja?

  • Avatar
    17.3.2016 klo 07:30
    Kestolinkki

    Moi, Ootko käyttäny mitään proteiinijauheita tms. treenin ohella? Jos oot niin mikä on ollu parasta? 🙂 Alotin just kans salilla käymisen ja kun en tiiä noista niin olis kiva saada vähän vinkkiä!

    Reply
    • Nuppu Linnea
      18.3.2016 klo 00:22
      Kestolinkki

      Moikka! Vuosi sitten tuli testattua jotain, mutta henkilökohtasesti oon ollut sitä mieltä, että jos jotain tuloksia haluaa näkyviin niin niiden on tultava ilman mitään suurempia lisäravinteita. Eli en ite oo käyttänyt mitään proteiinijuomia (tosin lihasten kasvu on paljon hitaampaa ilman sellaisia) Ja käytän juuri tätä oxysherd jauhetta, mikä antaa lisä buustia treeniin ja polttaa rasvaa, mutta muita en.

      Oon kyllä vähän miettinyt jos sitä itekkin pikkuhiljaa siirtyis lisäravinteita käyttämään… Poikaystävällä on paljon kokemusta proteiinijauheista yms. joten voin suositella hänen kokemustensa perusteella fitnesstukusta saatavia Starnutrition whey 80 proteiinijauhetta tai Optimum nurtitionin 100% Whey Gold Standard jauhetta! 🙂

      Reply
      • Avatar
        18.3.2016 klo 17:16
        Kestolinkki

        Kiitos! 🙂 Oon kyllä itekin vähän kahen vaiheilla että aionko käyttää mitään jauheita, saa nähä jos tulee kokeiltua. Mutta hyvä asenne sulla, kun tuntuu että suomalaiset kittaa tota proteiinia ihan liiaksikin. Respect!

  • Avatar
    1.4.2016 klo 22:35
    Kestolinkki

    Sun blogia on kiva lukea! Haluaisin kuitenkin mainita, että kannattaa kiinnittää huomioita oikeinkirjoitukseen ja yhdyssanoihin. Näissä sulla on vielä paljon petrattavaa. 🙂

    Reply
    • Nuppu Linnea
      9.4.2016 klo 11:34
      Kestolinkki

      Kiva kuulla 🙂 Voi ei oon yrittäny kauheesti tarkkailla, että kirjoitan oikein, mutta joo uudelleen luettuani tän tekstin, huomasin aika monta virhettä! 😀 Äidinkielestä ämmän kirjottaneena, ehkä kuitenkin suurin osa kieliopista on hallussa. X)

      Reply
  • Avatar
    29.12.2016 klo 15:49
    Kestolinkki

    Tiedätkö ottä onko tota ostettavissa ihan perus kaupasta? Tai apteekista? Niin ettei tarvisi tilata netistä.

    Reply
    • Nuppu Linnea
      30.1.2017 klo 21:55
      Kestolinkki

      Valitettavasti vain netistä tilaamalla onnistuu!

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *