Ilman näitä ei ole joulua

Mikä tekee joulusta joulun? Minun kohdallani jouluun kuuluu ehdottomasti äidin keittämä riisipuuro ja piilotettu manteli. Jouluaattona on aina ihana herätä syömään joulupuuroa, mutta tänä jouluna siihenkin taitaa tulla ehkä poikkeus… Minä tyttö herään jouluaattona aamu kuudeksi töihin. Hieman erilainen joulu siis tiedossa, mutta eiköhän se riisipuurokin tule syötyä töiden jälkeen sitten. 🙂

 

img_3985

img_3987

 

Kotona laitamme kinkun aina edellisenä iltana uuniin ja otamme sen pois yöllä ja joka kerta minut täytyy herättää kesken unien maistamaan uunituoretta joulukinkkua. 😍 Silloin yöllä siis virallisesti jouluni voi alkaa. Tosin tänä jouluna yövyn todennäköisesti omassa pikku kodissani eli tämän virallisen joulun aloituksen joudun skippaamaan… Aamulla koko perhe katsoo yhdessä koskettavan Lumiukko -elokuvan ja tirauttaa parit kyyneleet. Se on siis ihan jokavuotinen traditio meidän perheessä.

nupun-joulu-9-of-16

Joulusta tekee joulun myös ehdottomasti suklaa, jota ei koskaan voi olla liikaa!! Ja tietysti joulukuusi ja sen koristelu on ihan must juttu pari päivää ennen aattoa. Joka joulu meillä myös käy joulupukki, enkä edes muista onko joulua jolloin pukki ei olisi käynyt. Pukki on sellainen loppusilaus joululle. Ilman lunta joulu ei tunnu täysin joululta. Tonttulakki on myös ehdottomasti pakko olla päässä edes hetken aattona. Ja mitäpä joulu nyt olisikaan ilman jouluruokaa ja lahjoja?? Äidin tekemä perunalaatikko on vain niin törkeän hyvää!!

nupun-joulu-4-of-16

img_4198

 

Mieleeni ei nyt juuri tule mitään muuta eli joulun must jutut taitavat olla tässä!

 

XOXO NUPPU

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *