Hei tyyppi relaa vähän !

Viime aikoina on tapahtunut paljon. Aloitin reilu pari viikkoa sitten uudessa työssä ja oon nauttinut todella paljon siitä mitä teen. On ihanaa tulla illalla töistä kotiin, kun oikeasti odottaa, että pääsee seuraavana aamuna taas uudestaan töihin. Olin jo kerennyt unohtaa, miltä tuntuu kun nauttii siitä mitä tekee.

Edellisessä työssä stressi oli käynyt sietämättömäksi ja heräilin keskellä yötä henkeä haukkoen painajaisiin, joissa olin milloinkin unohtanut asiakastapaamisen tai vahingossa hävittänyt kaikki tärkeät paperit. Eräässä unessa minua ei valittu projektiin, koska korvani olivat likaiset ja olin aivan paniikissa, sillä puhdistan korvat päivittäin. Tuon otsikon lausahduksen jouduin monesti tokaisemaan itselleni aamuisin kun katselin omaa peilikuvaa.

14627728_10207001689831683_219729621_n

Stressi sai minut voimaan todella pahoin. Olin onneton, tyytymätön elämään ja itseeni. Pitkään jatkuneen stressin merkit näkyivät myös kropassa; aineenvaihdunta jumittui, migreenikohtaukset lisääntyivät ja olo oli alakuloinen. En oikein tiennyt mihin suuntaan tätä elämää lähtisin viemään.

 

Kuin salamanisku taivaalta tarjoitui sellainen työtarjous, johon en voinut olla tarttumatta. Pääsisin tekemään asioita, joista nautin ja ennenkaikkea myös toteuttamaan ja ilmaisemaan itseäni työn kautta. Nyt voin parin viikon jälkeen sanoa ääneen, että olen todella onnellinen tällä hetkellä, koska oikeasti nautin todella siitä mitä teen! 🙂

14610825_10207001604749556_439453653_n-1

 

Työ on niin iso osa elämää, että se vaikuttaa todella voimakkaasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Allekirjoitan siis täysin sen, että täytyy tehdä juuri sitä, mistä nauttii. Näin jaksaa paremmin myös vapaa-ajalla.

<3: PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *