Ensimmäinen postaus: Ruudun toisella puolella

kuva1

Moikka kaikille! Täytyy näin ensin alkuun myöntää, että en ollut ennen edes ajatellut blogin kirjoittamista, mutta hetken puntaroinnin jälkeen ajattelin, että kyllä! Tää voisi ollakkin se mun juttu! Joten tässä sitä ollaan, uuden aluevaltauksen parissa intoa täynnä mitä se tuo tullessaan.

Ensimmäiseksi pieni pätkä itsestäni, elikkä ruudun takana kirjoittelee 21-vuotias nainen Tampereelta, jossa olen asunut nyt jo kohta 2 vuotta. Kotoisin olen alunperin Nokialta suht pienestä kaupungista aivan Tampereen vierestä. Vaikka viihdyn paremmin kuin hyvin Tampereella, läheisten ja tärkeimpien ihmisten ympäröimänä niin ei silti tiedä mihin tulevaisuudessa tulee päätymään, toivon mukaan johkin lämpimään 😉

_kuva

Teen tosiaan päivä työkseni kosmetologin hommia äitini kauneushoitolassa, joka sopii mainiosti tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni. Sen ohella treenaan aktiivisesti kohti kisadebyyttiä bikini fitneksen parissa sekä käyn viikottain ratsastamassa. Joten arvatakkin voi, että treeniä sekä salin puolella että aerobista liikuntaa tulee harjoitettua monia tunteja viikossa. Tää on se mun juttu, jota rakastan tehdä ja jonka eteen teen töitä 🙂 Mun mielestä fyysinen sekä henkinen hyvinvointi on tärkeetä sekä kulkee käsi kädessä ja tästä saa niitä molempia! Kun pystyy haastamaan itsensä päivittäin se kasvattaa myös luonnetta. Mielummin käyttäisin termiä elämäntapa jota eletään se 24/7. Muutenkin oon aina ollut yksilölajien ystävä, mua voiskin kuvailla sanalla yksinäinen susi.

2016 vuosi tuleekin pitämään sisällään: unelmien toteuttamista, kovia tavotteita, itsensä ylittämistä joka päivä sekä rajojen rikkomista! Ja ennen kaikkea myös sitä hetkessä elämistä. Eikä tietenkään saa unohtaa hauskan pitoa, välillä täytyy mennä kauas nähdäkseen lähelle 🙂

Treenistä, ruokavaliosta sekä kauneudesta tulen jatkossa kertomaan tekstin sekä kuvien muodossa enemmän ja vähemmän muun normaalin arkeni ohella.

Tämän tulevan viikonlopun pyhitän rentoutumiselle aivot narikkaan meiningillä! Hyviä leffoja ja mahtavaa seuraa, mikä sen parempaa kun saa vaan kerrankin olla. Sunnuntaina olisi toki tarkoitus mennä helsinkiin päin siskoni kanssa, jossa tuleekin treenin merkeissä käytyä n. 2 viikon välein. Suuntana on siis city gym, jonne mennään vetämään kunnon treenit valmentajan kanssa.

Oikein mahtavaa alkanutta vuotta kaikille ja ihanaa viikonloppua! 🙂 Ja tervetuloa seuraamaan blogiani!
<3 Marla

unnamed (10)

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *