Ihonhoidon rutiinit

unnamed2222

Oon aiemminkin tehnyt postauksen liittyen talvi-ihonhoitoon, mutta nyt ajattelin avata asiaa mun omista ihonhoito rutiineista ja minkämoisia tuotteita mulla itsellä on käytössä.

Elikkä mun iho on tässä vuosien varrella ollut vaikka minkämoisessa kunnossa. Mulla on ollut ajoittain paha akne, joka on pysynyt kurissa vain lääkkeiden avulla. 2010 mulla puhkes kasvojen alueelle akne ja alotin siihen antibiootti kuurin, joka alko tehota tosi hyvin, mutta antibiootissa on se huono juttu, että hetken aikaa kuurin loppumisen jälkeen iho räjähtää taas käsiin. Oon siis syönyt siitä lähtien kyseistä antibioottia viime vuoteen asti. Ja kun mulla on lääkekuuri meneillään, niin kukaan ei ikinä uskois miten paha mun iho on ollut. Sillon kun mun iho on parantunut niin se on kanssa ollut super hyvässä kunnossa niin kun se on tällä hetkellä. Sen takia oon ollut hyvin tarkka ihonhoidosta ja erityisesti tuotteista mitä sinne kasvoille laitan. Koska mun kasvojen iho nykyään on tosi herkkä reagoimaan väärille aineille.

Puhdistustuotteena mulla on käytössä Denova pro tuotesarjasta normalizing gel, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle. Eli iholle jossa esiintyy pintakuivuutta sekä yleensä t-alueella rasvoittuvuutta. Oon käyttänyt ite kyseistä tuotetta jo reilusi yli 7 vuotta. On tehokas puhdistaan meikin, mutta ei kuivata ihoa lainkaan.

Sen kaverina mulla toimii kasvovetenä normalizing toner, joka toimii samalla periaatteella, kun mun käytössäni oleva saman sarjan puhdistusgeeli.

Sitten siirrytään seuraavaksi kuorintaan, jota omalle iholle teen n. 3 kertaa kuussa, saaden kuolleen ihosolukon pois kasvoilta. Jolloin muut tuotteet jota käytän imeytyy paremmin ja niiden vaikutus tehostuu. Mulla kuorinta-aineena toimii Denova pron micro peeling, joka on super ihana kuorinta-aine. Kuorinnan jälkeen oikein tuntee ihon pehmeyden ja huomaa miten kasvojen väri muuttuu terveemmäksi.

unnamed1111

Sitten päästään kosteusvoiteisiin, joka ehdottomasti on mun kaikkien aikojen lemppari tuote eli Denova pron matifying day cream. Aivan mainio voide koostumukseltaan meikin alle. Meikkivoide levittyy tasaisesti ja tää voide jättää iholle matta pinnan. Yleensä oon käyttänyt kyseistä tuotetta myös yövoiteena, mutta talven ajan, kun iho on kuivunut, oon käyttänyt Denova pron normalizing Night creamia, joka on koostumukseltaan pikkusen täyteläisempi kuin päivävoide.

unnamed11

Silmänympärys-voide, niitä yleensä löytyy geelimäisiä sekä voidemaisia. Jos tuppaa silmänaluset kuivumaan niin suosittelen ehdottomasti voidemaista, mutta jos ongelmana on mustat silmänaluset tai silmien turpoaminen yön aikana niin silloin geelimäinen. Itellä mulla on ollut käytössä voidemainen silmänympärys-voide eli Denova pron eye cream aamuin illoin, joka on hajusteeton.

Naamioita käytän yleensä kerran tai kaksi viikossa ja annan vaikuttaa ajan kanssa. Tykkään vaihdella parin naamion välillä riippuen ihon tarpeista. Denova pron protein mask on toinen, se on erittäin syväkosteuttava ja sisältää hyaluronihappoa. Ja toinen mun lempi naamioista on Denova pron antibacterial mask, joka on tarkoitettu iholle, jossa on epäpuhtauksia eli hillitsemään talintuotantoa.

unnamed111

Näistä tuotteista koostuu mun ihonhoito päivittäin ja näillä tuotteilla oon saanut ihon erittäin hyvään kuosiin. Kaikista parhainta näissä Denova pron tuotteissa on hinta laatusuhde. Hinnat ei pyöri pilvissä, mutta tuotteet on erittäin korkealaatuisia, jota siis saa vain kauneushoitoloista. Mulle itselle ei tulis kuulonkaan vaihtaa muuhun, mitäpä sitä hyvää vaihtamaan 😉

Hyvää viikonloppua!
<3 Marla

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Ihonhoidon rutiinit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *