Arjen huumaa …

unnamed (23)

Heippa rallaa !! 🙂

Viikko onkin sujahtanut todella vauhdilla ja taas ollaan sunnuntaissa. Tuntuu aina siltä, että just kun on pääsemässä viikonlopun makuun se loppuu vaikkei olisi kummempia tehnytkään 🙂

Alkuviikko meni tyypilliseen tapaan: treenin, ruoan sekä levon merkeissä. Mun normaali arkipäivä alkaa aina niin, että herätyskello soi klo. 4:30 ja 5 salille. Yleensä teen aerobisen ja treenin peräkanaa. Tai sitten pelkkä aerobinen ja illalla teen treenin varsinkin, jos luvassa on jalkoihin kohdistuva treeni. Lepopäiviä siis yleensä jää se yksi päivä viikkoon tällä hetkellä. Tykkään treenata aamusin, sillon saan parhaimmat tehot itsestäni irti ja päivä lähtee hyvin vauhdilla käyntiin! Kieltämättä kyllä se työpäivän jälkeen tuntuu, että on herännyt niin aikaisin, mutta päikkärit on sitä varten ja sen jälkeen on kuin uus ihminen ja jaksaa painaa taas. Kun tuosta heräämisestä on tehnyt itselleen tavan niin ei sitä osaa muuttaa edes viikonloppuisin saatika vapaapäivisin.

unnamed (20)

Viikonloppuna eli lauantaina oli luvassa pienimuotoinen laivamatka viron suuntaan 8 hengen tyttö porukalla! Juuri tässä ajattelin, että mikäs sen parempi ajankohta kirjoitella tänne tästä reissusta, kun 2h 30min bussimatka kotiin päin.

Lähdettiin eilen lauantaina päivällä tampereelta helsinkiin bussilla, joka oli sopivasti myöhässä sen puolisen tuntia. Siinä sitten seistiin sormet ja varpaat totaalisessa kohmeessa. Laivaan ehdittiin hyvissä ajoin ja päästiin hyttiin hengähtään hetkeksi. Baltic queenilla oli tapahtuma electric carneval, joka ei vastaa tyypillistä musiikki makuani sitten ollenkaan. Mutta mun reissun pääkohta olikin ,että pääsee käymään maissa aamulla, etenkin Tallinnan river island on semmonen kauppa jonne on päästävä kun mahdollisuus tulee! Olin tehnyt sopimuksen itseni kanssa, että jos jotain ostan niin vaan sen laukun. Ja laukku tosiaan matkaan lähti Armanin liikkeestä 🙂
unnamed (21)
Yöllä tuli nukuttua kyllä niin huonosti, että tuntuu kun ei olis nukkunut ollenkaan. Laivalla se nukkuminen ei ikinä taida olla sitä luksusta, ainakaan mulle 😀 Mentiin tosiaan aika suht aikasin nukkumaan n. 1 maissa. Aivan siis rätti poikki olo ollut koko tän päivän ja odotan vaan koska pääsen kaatuun sänkyyn 😀 Kaiken kaikkiaan hauska ja mahtava viikonloppu sekä reissu takana! Nyt tästä on hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa.

Hyvää motivaation täyteistä treeni viikkoa sekä viikon alkua kaikille!! 🙂

<3 Marla

unnamed (22)

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *