Implantit, määritteleekö ihmisen?

Marlaminettablogi

Rinta implantit.. on hyvin henkilökohtainen aihe ja lukuisia ennakkoluuloja ja kysymyksiä herättävä. Oonkin tässä jonkin aikaa jo punninnut, että julkasenko blogitekstin vaiko en.

Kyllä omistan itse ja ajattelinkin kirjoittaa aiheesta, koska oon huomannut miten moni asettaa ennakkoluuloja implantit omistaville naisille. Monet ei lainkaan tule edes miettineeksi mikä on syy moisen päätöksen takana? Mulla itsellä ei ole koskaan ollut oikeestaan minkäänmoisia rintoja. Kaikilla ei valitettavasti sitä rintakudosta ole luonnostaan luotu. Mä muistan kuinka tunsin olevani todella epänaisellinen ja häpesin yli kaiken omaa ”rinta varustustani”. Rannalle ei kehdannut mennä ja paidat eivät istuneet. Sitä on vaikeeta hyväksyä omaa kehoa, jos tuntee, että siitä puuttuu jotain varsinkin naiselle hyvin ominaista.

unnamed (15)

Oon huomannut, että kun lähtee ulos juhlimaan niin saa haluamattakin palautetta, yleensä negatiivista. Ihmisten asenne saattaa muuttua sekunnissa mua kohtaan kun kuulee ”ai sullon silikonit” Jotka oon tottunut suodattaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Koska pääasia on se, että itse tiedän etten ole huomion hakuisuutta niitä hankkinut.

Tosiaan mut on leikattu itse paikallispuudutuksessa Tampereella, jota ei tietääkseni moni tee Suomessa. Paikallispuudutuksessa tehtynä toipuminen oli paljon nopeampaa ja siinä on pienemmät riskit kuin nukutuksessa, eikä mulla ollut oikeastaan minkäänmoisia kipuja leikkauksen jälkeen. Loppu tulokseen oon enemmän kun tyytyväinen. Enkä jälki käteen uskaltautuisi edes muuhun paikkaan leikattavaksi, saatika ulkomaille halvemman hinnan perässä.

Mihin otsikko jo viittaa, määritteleekö implantit ihmisen? Ei todellakaan määrittele. Se ei muuta ihmistä suuntaan eikä toiseen. Pääasia on millon itse tuntee olevansa itsevarma ja sinut oman kehonsa kanssa. Mun mielestä tämmösiä asioita ei tehdä heikoin perustein, koska leikkaus on aina leikkaus, johon liittyy vakavat riskit.

Mulle on asetettu implantit rintalihaksen päälle, jolloin treenatessa ne eivät voi ainakaan lähteä liikkeelle. Enkä havittele tippaakaan isompia implantteja. Näin oon saanut tasapainotusta myös mun dominoivalla alavartalollekkin.

Oikeestaan mulla niinkun monella muullakin naisella ne syyt tälläseen päätökseen lähtee sisältä päin. Siitä miltä itsestä tuntuu ei näyttää. Mä voin kuitenkin kertoo, että tää päätös jonka oon tehnyt on tehnyt musta ihmisenä tietyllä osa-alueella todellakin itsevarmemman vaikka se jostain typerältä ja pinnalliselta voi kuulostaakkin. Tiedän, että tälläkin hetkellä on ihmisiä jotka ajattelee niinkun minä ja moni muu ennen. Mitä ihmiset ja ennen kaikkea lähipiiri ajattelee? Mutta sekö on syy jäädä itse kärsimään tilanteesta. Mulla itsellä jokainen mun lähipiirissä on ymmärtänyt tän asian erittäin hyvin, joka tottakai on tärkeää.
Toki jokaisella ihmisellä saa ja pitääkin olla omat mielipiteet asiasta, mutta se että ikinä ei voi tietää syytä moiseen päätökseen ja kenenkään valintoja ei kerta kaikkiaan voi tietämättömänä arvostella.

Mikä ennen kaikkea musta on hienoa, että tälläsiä mahdollisuuksia on olemassa edes!

marlam1

<3 Marla

Kuva: Veli-Veikko Elomaa

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Implantit, määritteleekö ihmisen?

 • Avatar
  25.4.2016 klo 09:15
  Kestolinkki

  Moi! Kiinnostas tietää mikä paikka Tampereella oli se missä kävit ottamassa? 🙂

  Reply
  • Marlaminetta
   25.4.2016 klo 11:18
   Kestolinkki

   Moikka! 🙂 Kävin ottamassa KC Clinicillä aivan rautatieaseman vieressä. Suosittelen lämpimästi! 🙂

   Reply
 • Avatar
  25.4.2016 klo 22:27
  Kestolinkki

  Onko sulla mitään muita implantteja kuin rinnat esim huulet peppuimplantit botox ?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *