Kestopigmentointi, helpotusta arkeen

kestopigmentointi

Ajattelin tässä postauksessa avata hieman käsitettä kestopigmentointi, joka on nimenä varmasti tuttu monille ja jonka oon huomannut koko ajan yleistyvän enemmän ja enemmän.

Itse kävin tosiaan kestopigmentointi koulutuksen lähes tulkoon vuosi sitten ja siitä lähtien oon tehnyt pigmentointeja äitini hoitolassa, kauneushoitola Kristiina Soinissa, joista suosituimmaksi alueeksi olen todennut kulmakarvat asiakkaille. Ajattelin alunperin, että pigmentointi voisi olla mun juttu, sillä tykkään kaikesta erittäin pikkutarkasta työstä ja oon muutenkin kunnon pilkun viilaaja 😀

Oon huomannut, että monella on omia tai kuultuja käsityksiä pigmentoinnista. Esimerkiksi oon kuullut jopa monesti, että kun tullaan ottaan kulmakarvoihin kestopigmentointi, omat karvat täytyy poistaa. Ei missään nimessä.

Kestopigmentoinnilla näin lyhykäisyydessään pyritään helpottaan naisten päivittäistä elämää ja olemaan ns. lähtövalmiudessa. Joku voi haluta, että kulmakarvat on aina huolitellut ja valmiina, joillain taas ei välttämättä kasva karvat ollenkaan tai erittäin vähän kulmakarvoja tai joillekkin ei meikkaaminen luonnistu tai ei edes näe meikata, jolloin mitä parhain ratkaisu on kestopigmentointi. Kestopigmentointi säilyy ihossa siis noin. muutaman vuoden, riippuen toki oman ihon ominaisuuksista pitkälti. Kaikista parhainta tässä on se, että niistä pystytään tekemään myös niin luonnollisia, että kukaan ei nää, että on tehty mitään.

Tiedän monia ihmisiä jotka on haaveillut pigmentoinnista vuosia, mutta pelkää joko kipua tai lopputulosta. Voin käsi sydämellä sanoa, että kyseisen käsittelyn aikana kipu saadaan olemattomiin ja yleisesti ottaen et tunne mitään. Pigmentointi tehdään aina kahdessa osassa eli ensimmäinen kerta on ns. pohjatyö ja toinen kerta on se viimeistely, jossa mitä vain on vielä tehtävissä värin sekä muodon suhteen.

Mua vastaan myös on tullut henkilöitä jotka on sanonut, että on ottanut jopa 10 vuotta sitten kestopigmentoinnin ja vieläkin on pigmenttiä ihossa. Siinä tapauksessa voin kertoa, että kyseessä ei enää ole pigmentointi vain kulmat on tatuoitu tatuointivärillä, joka on aivan eri asia ja se ei ole silloin kestopigmentointi. Joka tulee yleensä siinä vaiheessa todellakin yllätyksenä.

Jos kestopigmentoinnista haaveilee, kannattaa olla erittäin tarkka tekijän suhteen, että kyseessä on ammattitaitoinen henkilö sekä kauneudenhoitoalan koulutuksen käynyt pohjakoulutuksena, eikä minkään pelkän viikonloppu kurssin 🙂

Oikein mukavaa keskiviikkoa ! 🙂

<3 M

Facebooktwittermail

4 kommenttia “Kestopigmentointi, helpotusta arkeen

 • Avatar
  5.8.2016 klo 17:52
  Kestolinkki

  Kiitos valaisevasta kirjoituksestasi. Mutta jäin kaipaamaan hintatietoja? Voisikos niitä vielä saada jutun jatkeeksi??

  Reply
  • Marlaminetta
   6.8.2016 klo 18:40
   Kestolinkki

   Moikka moi!
   Kyllä vain, elikkä meillä kauneushoitola Kristiina Soinissa on tarjouksessa nyt elo- ja syyskuun kulmien kestopigmentointi 250€, jonka voi maksaa myös halutessaan osissa 🙂

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *