tervetuloa takaisin vauva-arki

Huomenta,

Täällä ollaan herätty jo 5:20 koiran vinkumiseen.. 😀 

good_morning_17

Vaikka aamuihminen oonkin, niin olisin kyllä hieman myöhempään voinut nukkua tänään. Noh, kahvilla onneksi saa itsensä hereille.

sleeping dogs - three bulldogs laying upside down isolated on white background
Näin meilläkin nukutaan 😀

 

Kuten otsikko kertoo, niin meille on siis tullut vauva-arki takaisin 😀 Tiesin, kun pentu otettiin, että vastuuta tulee rutkasti, ja se on verrattavissa melkein ihan vauvaan, joten tähän on kyllä varauduttu, mutta täytyy sanoa, että onhan tää myös kuluttavaa. Alussa herättiin n. kolmen tunnin välein yöllä ulos, koska haluttiin alusta asti panostaa täysin siihen, että saadaan Mila nopeasti sisäsiistiksi. Samanlailla kun lapset on ollut vauvaiässä, niin yöllä heräiltiin 3h välein, eli tän voi rinnastaa ihan hyvin tuohon vauva-arkeen 😀 .. Onhan tuo otus aivan älyttömän ihana, ja oppinut hurjan paljon ihan parissa vkossa! Osataan istua, odottaa ruokaa, ja enää ei ihan hirveästi satu vahinkojakaan sisälle. 🙂 Uskon että Milasta tulee ihan huippu koira, kun kasvaa tuosta.

Dieetti: 

Dieetti on sujunut mulla tosi hyvin, paino tippuu suunnilleen kilon verran per viikko. Päivät vaihtelee, että välillä on aamuisin hirveä nälkä, ja välillä taas on vaikea syödä edes koko annos. Pääasia kuitenkin, että paino on laskusuunnassa after-legdaykokoajan. 🙂 Kevättä kohti siis mennään, ja jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, niin kilpailen siis Finess Classicissa huhtikuussa! Huh, vähän jo alkaa välillä jännittämään, mutta hyvällä tavalla! Hirmu paljon täytyy harjoitella poseja, mutta en oo kuitenkaan yhtään huolissani niistä. Onneksi on tiimin tuki tässä mukana, ja siellä saa neuvoja ja vinkkejä.

Kisalookia oon kanssa alkanut suunnittelemaan pikkuhiljaa, ja miettinyt keneltä haluaisin meikin ja hiukset.. Teillä on varmaan tähän hyviä vaihtoehtoja? Pari vaihtoehtoa mulla onkin, mutta en oo vielä ihan varma, toi look on niiin tärkee, että haluan siihen kyllä jonkun kenen työhön voin luottaa 100% ! Mutta onneksi tässä on vielä aikaa miettiä hetki. Kisabiksut mulla on aikalailla mielessä jo millaiset haluan, mutta koska olenhan nainen, niin mieli voi tässä vielä muuttua.

 

Ensi viikolla meillä on miehen kanssa pari päivää aikaa olla kaksin! Ei edes muisteta, koska oltaisiin saatu olla ihan vain kaksin, ilman lapsia. Mila nyt tietenkin on kotona, eli yksi lapsi, mutta se onneksi pärjää muutaman tunnin yksinkin täällä kotona. Anyway, odotan todella paljon tota meidän kahdenkeskistä aikaa, koska meillä ei sitä todella ole, kuin harvoin. Ei olla suunniteltu mitään sen ihmeempiä, kunhan vain ollaan ja rentoudutaan, käydään varmasti treenaamassa yhdessä ja ehkä siirrän myös tän vkon herkkupäivän tohon alkuviikkoon, joten voidaan käydä vaikka ihan deiteillä, ulkona syömässä ja leffassa. <3 No, ihan fiiliksen mukaan mennään ja tehdään.

 

Nyt aamupalalle ja valmistautumaan kouluun! Mukavaa viikkoa!

 

<3: Lotta

 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *