Vinkit kauniin rusketuksen ylläpitämiseen!

moroccan_tan_retina

Rusketuksen ylläpitäminen on tärkeää varsinkin kesäaikaan. Ihon halutaan näyttävän terveeltä ja kauniin päivettyneeltä, kun vaatekerrokset vähenevät ilmojen lämmetessä. Moroccan Tanilta löytyy erinomaisia tuotteita kauniin rusketuksen ylläpitämiseen.

Cleanse

MoroccanTan 2 1n 1 Clease – Pesuneste

Loistava tuote nopeaan kosteutukseen suihkussa, kun aikaa ei ole suihkun jälkeen enää rasvata ihoa.

Moroccan Tan Cleanser and Extender on suunniteltu päivittäiseen käyttöön puhdistamaan, kosteuttamaan ja tasapainottamaan ihoa, samalla auttaen rusketuksen kestoa.

Käyttö: Parhaan tuloksen saat, kun hierot pesunesteen ensin kostutetulle iholle ja huuhdot pois. Voidaan käytää päivittäin edesauttamaan rusketuksen pysyvyyttä.

Vartalovoi

MoroccanTan Butter – Kosteuttava vartalovoi

Aivan ihan tuote, jolla saa aidon spa-tunnelman kotiin! Suihkun jälkeiseen nautinnolliseen ihon kosteutukseen. Tämä on mahtava tuote syväkosteuttamaan ihoa. Plussaa huumaavan hyvästä ja rentouttavasta tuoksusta! Fitnesskilpailijat HUOM! Käytin tätä tuotetta aina suihkun jälkeen viikkoa ennen kisarusketukseni levittämistä ja uskon, että tämä tuote sai ensimmäistä kertaa aikaan tasaisen kisavärin!

Moroccan Tan Butter on suunniteltu ylläpitämään ihon kosteutta ja terveyttä. Vartalovoin ainutlaatuinen yhdistelmä Argan öljyä, kookos öljyä ja vitamiineja jättää ihosi pehmeäksi ja silkkiseksi ja auttaa samalla rusketustasi säilymään pidempään.

KÄYTTÖ: Voidaan käyttää päivittäin kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. Hiero vartalovoi puhtaalle, kuivalle iholle.

MoroccanTanin tuotteet löydät tietenkin Paljetista!

paljetti_logo_rgb

Paljetti

Hatanpään Valtatie 17 (keskusta), Tampere

P. 0443474413

Lisätiedot: http://paljetti.fi/

jempunallekirjoitus

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *