Suihkutyttö kirvoitti mielipiteitä!

Kansikuva: Petri Mast

 

Työni suihkutyttönä FinnBUILD 2016 -messuilla on kirvoittanut paljon mielipiteitä. Jännä kyllä, kaikki ovat tuominneet työni kysymättä minun mielipidettäni. Lisäksi suurin osa kommenteista on tullut ihmisiltä, jotka eivät ole nähneet suihkunäytöstä, saati sitten oleet koko messuilla. Törmäämme taas kliseiseen faktaan kukkahattutädeistä ja keskustelupalstoista.

Tässä HBL:n ruotsinkielinen sarkastisesti kirjoitettu artikkeli ”Bikinisuihku tekniikan messuilla ei ole sekstistinen.”.

https://www.hbl.fi/artikel/bikinidusch-pa-teknikmassa-inte-sexistiskt/

 

Jo artikkelin ensimmäiset sanat ”Ajoittain nuori tyttö nousee pienelle lavalle ja menee suihkuun FinnBUILDin hyvin pukeutuneiden messukävijöiden edessä.” kertovat, että kirjoittajalla ei ole pienintäkään käryä siitä, mistä hän kirjoittaa. Tuskin hän on käynyt edes koko messuilla.

”Nuori tyttö”!!!!! Parahin toimittaja, Maja-Stina Andersson, olen 27-vuotias. En tee tätä salaa isiltä ja äidiltä. Enkä todellakaan ole mikään uhri, jonka viittaa yrität minun hartioilleni näppärästi sovitella.

FinnBUILD suihkunäytös on realistinen demonstraatio vedenkulutuksesta suihkussa käynnin aikana. Naiset kuluttavat suihkussa keskimäärin enemmän vettä, kuin miehet. Tämän vuoksi suihkussa käy nainen. Käyn suihkussa bikineissä. En ole siellä alasti, joten sekstistisyyden puitteissa suihkunäytöksen lisäksi pitäisi kieltää missikisat, tankotanssi sekä urheilu fitness-lajeissa. Tätäkö toimittaja vihjaa?!?!

Suihkunäytöksessä tapahtui paljon muutakin, kuin minä suihkuttelemassa. Kun avasin suihkuhanan, Verton vedenmittausjärjestelmä lähti mittaamaan veden kulutusta. Näytöksessä demonstroitiin kuinka yllättävän paljon lyhytkin suihkussa käynti kuluttaa vettä sekä rahaa päivässä ja vuositasolla. Lisäksi messukävijät saivat arvailla messupäivän aikana kuluttamaani veden määrää ja osallistua matkalahjakorttien arvontaan. Joten kyse oli paljon muustakin, kuin minun suihkuttelustani. Tämän myös parahin toimittajamme olisi huomannut, jos olisi suvainnut vierailla messuilla ennen artikkelinsa kirjoittamista.

UGH! Olen puhunut! 😀

 

jempunallekirjoitus

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *