Reverse Diet – Kamppailua oman pään sisällä

Kisan jälkeen kaksi päivää herkkuja mussutettuani ei todellakaan ollut helppoa lähteä Reverse Dietille! Kaikki kotiin ostetut herkut tuntuivat vain tuijottavan minua ja odottavan syömistä. Vasta torstaina sain itseni kunnolla ruotuun ja pääsin vihdoin aloittamaan reversen. Olen noudattanut suurimmaksi osaksi ruokavaliota, mutta rennolla otteella. Olen antanut itseni syödä myös herkkuja joka päivä vähän, jottei reversestä tulisi liian rajoittava ja dieettimäinen.

 

Pähkinäherkkuja
Pähkinäherkkuja

 

Proteiinia patukoista
Proteiinia patukoista

 

Reverse Dietin aloittaminen on pään sisäinen henkinen taisto ja valmistautuminen on siinä puoli voittoa. Itsehän en valmistautummista tehnyt ja se näkyi. Jälkeen päin ajateltuna reversen aloittaminen olisi ollut helpompaa, jos en olisi ostanut kotia täyteen kaikennäköistä herkkua. Se, mitä ei osta, niin sitä ei myöskään tule syötyä! Reverseä olisi myös helpottanut, jos olisin henkisesti valmistautunut prosessiin paremmin. Dieetti oli vain niin rankka, etten pystynyt ajattelemaan elämää yhtään kisoja pidemmälle.

No, mutta nyt reverse on aloitettu ja se on pääasia. Myös treenit ovat alkaneet hikoiluttaa, joten aineenvaihdunta on myös alkanut heräillä ja toimia taas normaalisti, mikä on loisto uutinen!

Erikoiskahvi Mocha
Erikoiskahvi Mocha

 

Reverse Diet suunnitelmani:

Vko 1 – 1233kcal

Vko 2 – (alkaa huomenna) 1280kcal

Lontoon reissu = vapaasyönti (Kyllä! Lähden vapuksi reissuun!

Tästä lisää myöhemmin!) 😉

Vko 3 – 1349kcal

Vko 4 – 1425kcal

Vko 5 – 1476kcal

 

 

Viiden viikon kuluttua ollaan kaloreissa 1476kcal, josta aloitin dieettini 13 viikkoa sitten. Reversen jälkeen suunnitelmissa on kalorien hidas nostaminen ja aineenvaihdunnan venytys toiseen suuntaan. Siitä kuitenkin asiaa vasta myöhemmin. Reverse Dietille harjoitusohjelman laatiminen on myös tärkeässä roolissa. Huomenna aloitan uuden reverse treeniohjelman, joka buustaa aineenvaihduntaani entisestään ja pitää yllä lihasmassaani tuhoamatta sitä. Mun reversen treeniohjelma seuraavassa postauksessa! 😉

 

Kouvolan lakut loppu
Kouvolan lakut loppu. Nyt alkaa #fitlife! 😀

jempunallekirjoitus

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *