Mustapapubrownie (gluteeniton, maidoton)
Moikka ja työterkut Kazakstanista.
Viime viikonlopun kynnyksellä jaoin teille terveyspizzaohjeen, tänä viikonloppuna on vuorossa makea terveysherkku.
Omassa keittiöstäni ei ole lainkaan niin sanottuja puhdistettuja leivontatarvikkeita kuten vehnäjauhoja saati valkoista sokeria. Pyrin tekemään jokaisesta ruokahetkestä aina hitusen ravintorikkaamman. Makeutta leivonnaisiin saa helposti esimerkiksi banaanista, hedelmäsoseista, kookossokerista, luomu hunajasta, agavesiirapista, steviasta jne..
Tämä mustapapubrownie kannattaa jättää hieman raa’an tuntuiseksi, joten älä yli kypsennä sitä uunissa. Onhan kakku aina parhaimmillaan mahdollisimman mehukkaana ja kosteana.
Mustapapukakku
2 prk mustapapuja (esim. Go Green)
4 rkl sulaa kookosöljyä
6 luomu kananmunaa
4 rkl raakakaakaojauhetta
1 dl kookossokeria
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 dl matelijauhoja
1 dl cashewpähkinöitä
ripaus suolaa
mausteeksi omia lempimausteita. Itse käytin mm. raastettua vaniljaa ja kuivattua neilikkaa
Uuni: 180 astetta. Paistoaika noin 35 min. (kokeile tikulla –saa jäädä hieman raa’aksi)
Lisää kaikki aineet, pähkinöitä lukuun ottamatta blenderiin ja pyöräytä nopeasti tasaiseksi massaksi. Liikaa blendaaminen/ korkeilla tehoilla sekoittaminen saattaa sitkistää taikinaa. Lisää viimeiseksi taikinaan hieman murskatut pähkinät.
Exelon Viagra Ou Cialis Ordonnance Buy Cialis Keflex Without Prescription Over Night Propecia 0.5 Mg Online Kamagra Francia