Helpot ja terveelliset proteiinipannukakut!

image

Hyvä ruoka, parempi mieli! Vai mitä? Nyt tuntuu vähän siltä että koko Suomi tarvitsee hyvää ruokaa eilisen Suomi-Kanada jääkiekon MM-finaalin jälkeen. Itse olen ainakin tällaisena nautiskelijana huomannut, että liikunnan lisäksi hyvällä ruoalla on mielialaa kummasti kohottava vaikutus. Ylläri! Kuulostaa varmaan ihan päivänselvältä asialta. Kaikilla meillä on varmasti jokin pahe tai herkku mitä voisi aina syödä, itselläni se on ehdottomasti jäätelö. Jäätelöä voisin syödä milloin vain. Hyvinä ja huonoina päivinä. Aina. Mutta sitä en kuitenkaan tee, jotta elämä pysyisi jotenkin raiteillaan ja kilot kurissa!:D Sen sijaan erinomaisen hyvä terveellinen jälkiruoka/aamupala/brunssiherkku/iltapala on proteiinipannarit! Todella helppo tehdä ja suht nopea, ainoastaan paistamisessa tarvitaan hieman kärsivällisyyttä. Taltuttaa makean himon ja pitää hyvin nälkää! Super pannareita!

image

Proteiinipannukakut:

3             kananmunaa

1              banaani

1              omena

0,75dl     vettä

30g         kaurahiutaleita

30g         proteiinijauhoa

1tl           kanelia

Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa ja paista kookosrasvassa lettupannulla. Joskus olen lisännyt kanelin lisäksi myös kardemummaa, toimii! Jos teet isomman satsin kerralla mutta letut hajoilevat niin lisää kananmunia tarpeen mukaan!:) Muista tarkistaa että proteiinijauhot mitä käytät kestävät kuumuutta! Itse käytän Herbalifen yksilöllistä proteiinijauhoa joka kestää paistamista.

image

image

Kyllä lenkin ja lettujen jälkeen se elämä taas voittaa!:) Ja hei voitettiinhan me kuitenkin hopeeta, hyvä leijonat!

Aurinkoista viikkoa kaikille!

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

2 kommenttia “Helpot ja terveelliset proteiinipannukakut!

  • Avatar
    27.5.2016 klo 19:32
    Kestolinkki

    Banaanista muistuu mieleen vuosi 1978, kun Tervakosken kesämökillä mulattikaverimme Timo kertoi, että hänen isiensä maassa Jamaikassa banaaniletut ovat kansanruokaa. Juge-serkkuni äiti valmisti sitä ja oli hyvää! Punttireenin palautumisessa heraproteiini ja hiilarilähde banaani ovat hyviä aineita. Juuri tuo ilmoittamasi 30 grammaa proteiinijauhoa on aika optimaalinen annos. Otan sen rasvattomaan Valio Plus maitoon sekoitettuna. Maitoa laitan n. 3-4 desilitraa. Kuvassa lienee mustikkaa. Se on yksi parhaita antioksidantteja. Antioksidantit ovat yhdisteitä, jotka estävät ympäristössään vapaiden radikaalien aiheuttamaa hapettumista eli härskiintymistä. Vapaiden radikaalien tiedetään voivan vaurioittaa tuman perintöainesta DNA:ta, solukalvojen rakenteita ja veren rasvoja kuljettavia lipoproteiineja. Näiden vaikutusten välityksellä niillä arvellaan olevan merkitystä monien kroonisten sairauksien, kuten sydän- ja verisuonitautien ja syövän, synnyssä ja mahdollisesti monissa vanhenemiseen liittyvissä tapahtumissa. Mustikka on ns. superfoodia ja stimuloi aivoja, edesauttaa sydämen terveyttä, auttaa ehkäisemään syöpää ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

    Reply
    • Emily Yli-Kokkila
      28.5.2016 klo 09:09
      Kestolinkki

      Moi Jyrki! Kiitos tästä tietopaketista! Olet asian ytimessä! Kyllä, kuvassa näkyy mustikoita ja tietysti itse poimittuja. 🙂
      Mukavaa kesää!

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *