Pahapäivä, normipäivä, onnenpäivä!

ilonjaonnenPaiva_0

No mutta mitäs, pahamaineinen perjantai 13. on täällä taas pitkästä aikaa! Pahapäivä, normipäivä vai ONNENPÄIVÄ?! Meitä tallaajia riittää varmastikin moneen laivaan, mutta oma paatti on purjehtimassa ainakin onnelliseen satamaan! Kuulostipa ihan siltä että olisin menossa naimisiin tai jotain!:D En sentään -ainakaan vielä lähiaikoina.

Tuntuu että olisi niin paljon sanottavaa onnellisuudesta, positiivisuudesta ja asenteesta elämään että en tiedä mistä aloittaisin!

Mielestäni jokainen meistä voi omilla valinnoillaan ja asenteella vaikuttaa elämänsä laatuun ja onnellisuuteen. Olen huomannut että positiivisella asenteella jopa huonosta päivästä voi tehdä hyvän, jos vain ajattelee niitä asioita jotka ovat sillä hetkellä hyvin ja saa niistä lisää virtaa jotta voi kohdata ne asiat jotka ovat huonosti.

Herbalife

Olin lauantaina Herbalifen hyvinvointiohjaajakoulutuksessa jossa tuli todella monta hyvää pointtia elämään jotka kaikkien olisi hyvä kuulla. Yhtenä oivalluksena mieleen jäi se, että jokainen meistä on viiden läheisen ihmisensä keskiarvo. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi läheisten ystäviesi käytös tai luonne saattaa tarttua myös sinuun. Oletko ikinä huomannut alkavaksi käyttää jotain tiettyä sanaa jonkun ystäväsi seurassa siksi että hän käyttää paljon kyseistä sanaa? Samoin kuin sanat tai murre tarttuvat, niin myös asenne, käyttäytyminen ja ajattelutapa voivat tarttua. Joten kannattaa ympäröidä itsensä sellaisilla ihmisillä joita arvostaa, koska he vaikuttavat siihen millainen itse olet. Itse arvostan positiivisia, rehellisiä, luotettavia, fiksuja, avoimia ihmisiä joilla on hyvä huumorintaju ja pyrin tietysti myös itse olemaan tällainen.

Emily Yli-Kokkila

Mitä sulle tapahtui perjantaina 13.5.? Nyt saa avautua ja kommentoida! Vastailen myös kaikenlaisiin kysymyksiin!:)

Sunday, funday, HAPPYDAY!

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *