Arjen suuria iloja

Teemmekö nykyään elämästämme liian helppoa? Pitäisikö olla niinkuin ennen vanhaan, koska ennenhän kaikki oli paremmin? Ehkä jossain asioissa näin voi ollakin, mutta ei tässä. Ei ainakaan omalla kohdallani. Vuosia elin pandakarhuna, mutta nyt se on ohi. Tarkalleen ottaen olen toki jättänyt pandat taakseni jo muutama vuosi sitten, mutta nyt olen kuitenkin löytänyt sen oikean paikan tällä tiellä. Se on Karma. Karma Beauty. Aivan ihastuttava kauneushoitola Töölön sydämessä!

Kävin Karmassa Kiran käsittelyssä. Hän harjoitteli ripsienpidennysten tekemistä ja olin  hänellä mallina. Makoilin kolme neljä tuntia mukavasti ja siinä samalla ehdittiin jutella maailman menosta. Vaikka aikaa meni jonkin verran, niin lopputulos oli super hyvä ja lisäksi räpsyt pysyivät hyvännäköisinä yli kolme viikkoa. Olen erittäin tyytyväinen!

Karma Beauty

Ripsien lisäksi Karman hoitovalikoimasta löytyy myös hierontoja, sokerointeja, jalkahoitoja, varpaiden geelilakkauksia, kulmien kestovärjäyksiä, 3D microblading-kulmia ja kaikkea ihanaa! Täältä pääset tutustumaan tarkemmin nettisivuihin ja palveluihin. Kannattaa myös käydä tsekkaamassa Facebook-sivut:

https://www.facebook.com/karmabeauty.fi/

img_0994

Emily Yli-Kokkila

Ihanaa kun ei tarvitse enää läträtä ripsivärillä ja päivän päätteeksi huomata, että on näyttänyt puoli päivää pandalta. Päivän päätteeksi ei tarvitse enää hinkata vedenkestävää ripsaria silmät punaisina. Ja mikä ihaninta, ehdin aamulla nauttia rauhassa aamun tunnelmasta ja aamupalasta. <3

Ripsienpidennykset

Rentouttavaa viikkoa kaikille!<3

XoXo

Emily

Elle
Kuva: Elle
Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

4 kommenttia “Arjen suuria iloja

  • Emily Yli-Kokkila
   21.2.2017 klo 20:48
   Kestolinkki

   Kiitos Nora!☺️ Kävin kurkkaamassa blogiasi, aivan ihanat sivut! Mukavaa viikkoa!

   -Emily

   Reply
 • Avatar
  22.2.2017 klo 09:16
  Kestolinkki

  Heippa Emily! Asiani on hiukan poikkeavanlainen. Etsin blogi-kolleegasi äidinäitiä. Kolleegasi äiti on 1954 syntynyt Virpi Saarinen, os. Iivarinen, Varkaudesta ja hänen äitinsä eli etsimäni henkilö on 1921 syntynyt Aili Hiukka-Iivari. Olin opiskeluaikanani Varkaudessa Ailin kotona alivuokralaisena 1973-74 ja hän kertoi silloin jotain hyvin merkittävää jota en silloisena nuorukaisena vielä ymmärtänyt. En tiedä edes kolleegasi nimeä mutta hän on bloggaajana Fitnet.fi:ssä ja kertonut mm.taiteilija äidinäidistään Ailista taide-juttujen yhteydessä. Jos voit jotenkin auttaa saamaan yhteyttä etsimiini henkilöihin, olisi upea juttu. Ystävällisin Terveisin Tukholmasta Kari Immonen, Naamakirja: Kari Immonen. ps. Kaikki kolme lastamme ovat olleet tai osa on edelleenkin mukana Fitnes´ssä.

  Reply
  • Emily Yli-Kokkila
   27.2.2017 klo 16:03
   Kestolinkki

   Hei Kari!
   Toki voin yrittää auttaa löytämään etsimäsi bloggaajan!:) Palaan asiaan sähköpostitse mikäli jotain löytyy! Mulle saa myös laittaa sähköpostia emily.ylikokkila@gmail.com mikäli tulee asiaa.:)
   Mukavaa viikkoa!

   -Emily

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *