Nyt syödään uudessa luolaravintola Cavernassaimage

Tänään oli aivan upea ilta Cavernan avajaisissa hyvän seuran ja tietysti ruoan merkeissä! Helsingissä tunnetusti on ravintoloita jokaiseen makuun. Nyt myös luolaihmiset saavat ensimmäistä kertaa mieleisensä ravintolan, Caverna on nimittäin ensimmäinen luolaravintola näillä kulmilla. Erittäin viihtyisään luolaan mahtuu 300 henkeä nauttimaan monipuolisista ruoista aina brasilialaisista lihavartaista Japanilaisiin  kokkauksiin saakka. Lounasbuffetin 40 ruokalajin lisäksi ravintolassa on kattava à la carte-lista.

image

Illan aikana tarjolla oli erilaisia salaatteja, lihoja, vartaita, susheja ja paljon pieniä lisukkeita. Jälkiruokina oli ihania kakkuja, suklaalähde, mansikoita, hedelmiä ja kaikkea niin ihanaa ja laittoman hyvää!

image

image

image

Tunnelma oli ihanan kesäinen ja huipentui upeaan sambaesitykseen johon pääsimme myös osallisiksi. Pieniä samban ensiaskeleita tuli otettua ammattilaisten opastuksella!:D

image

Erittäin hauska ilta, suosittelen lämpimästi kaikille jotka etsivät jotain vähän erilaista ravintolaa! Kiitos kaikille järjestäjille ja henkilökunnalle! Nähdään taas ja nautitaan ruoasta ja seurasta!

XoXo

Emily

P.S. Täältä pääset tutustumaan tarkemmin Cavernaan: http://www.caverna.fi

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

2 kommenttia “Nyt syödään uudessa luolaravintola Cavernassa

  • Emily Yli-Kokkila
   21.2.2017 klo 20:49
   Kestolinkki

   Heips Mia!:) On kyllä!
   Ihanaa viikkoa!

   -Emily

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *