Vanajanlinnan taianomaiset pikkujoulut

Heippa! Pikku pahoittelut näin alkuun pienestä blogihiljaisuudesta, sillä viime viikot ovat olleet hyvin vauhdikkaita ja kiireisiä; on osallistuttu tilaisuuteen jos toiseenkin, treenattu välillä ja tehty samassa täyttä työpäivää. Lupasin aiemmin kirjoitella Vanajanlinnan reissusta, joten täältä pesee!

Fit diamonds

Saavuimme Vanajanlinnaan ei-niin-tyylikkäästi myöhässä aikataulusta, jonka vuoksi saatiinkin vääntää Jarin ja Heidin pitämää kuntopiiriä tuplavauhdilla. Sitä saa mitä tilaa!

img_8340

Treenistä suunnattiinkin suoraan saunaan ja freesaamaan hieman kiireellisellä aikataululla. En ehtinyt ottamaan illalliseltakaan niin paljoa kuvia kuin olisin halunnut – toisinsanoen taisin keskittyä 100% hauskanpitoon, kun kamera unohtui laukkuun!

 

Miss helsinki 2017 finalistit

Viime viikot on olleet omalla tavallaan stressaavia kuin myös antoisia, joten oli ihanaa päästä irrottelemaan ja pitämään hauskaa kilpasiskojen sekä muun tiimin kanssa. Meillä on aivan tajuttoman hyvä porukka, vaikka samasta kruunusta kilpaillaankin. On helppo kuunnella toista ja ymmärtää toisen murheita, kun käy itse läpi samoja juttuja. En tiedä voinko tarpeeksi hehkuttaa tulevaa finaalipäivää (joka on muuten 5.1. päivä ennen loppiaista, joko sulla on liput jo hankittuna??)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Riikka ikäheimo

Ruoka Vanajanlinnassa oli aivan ihanaa ja sitä oli riittävästi. Saatiin luvan kanssa ottaa myös vähän jälkkäriä! Jännä tämä ihmismieli muuten – nyt kun oli lupa popsia myös vähän jälkiruokapöydästä, ei oikeastaan tehnyt edes mieli. Mutta auta armias kun jokin kielletään, niin sitä luo joka kerta hartaan ja pitkän katseen sinne Arnoldsin donitsivitriiniin, toitottaen mielessään, että ”6 viikkoa enää…”

Pikkujoulutunnelmissa yö jatkui pikkutunneille saakka – ja aamun kuvauksiin mentiin ehkä pienellä väsymyksellä. Saimme kuitenkin rauhassa nauttia aamiaisen jonka jälkeen mentiin sovittelemaan Riikka Ikäheimon suunnittelemia, aivan upeita iltapukuja. Niin hienoa ja tarkkaa käsityötä – uskomattoman hienoja yksityiskohtia.

Riikka ikäheimo

Kuvistakin tuli vähäisistä yöunista  huolimatta onnistuneita, ja eipä eilisillan kiharatkaan näyttäneet yhtään hassummalle! Iso kiitos myös jälleen kerran Isabel Ljungdell ihanasta meikistä ja Lars johnsonille tietysti upeista kuvista! Larsin kameran edessä ei todellakaan tarvitse jännittää.

Loput finalistien kuvat pääset katsomaan tästä

Lars johnson

Nyt mars bootcampille, tänään päästään taas treenaamaan Jarin ja Heidin johdolla, adios ensi kertaan!

https://m.facebook.com/vanityvivianna/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/viviannavanity/?hl=fi

Snapchat: viviannavanity

Riikka Ikäheimo Instagramissa: riikka.fi

 

Xoxo,

Vanity

Facebooktwittermail

59 kommenttia “Vanajanlinnan taianomaiset pikkujoulut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *