Banaanipannukakut

Vapaapäivien ykkösjuttu on se, kun voin syödä aamiaisen ihan rauhassa. Oon niin tottunut kiskomaan sen vaan nopeesti naamariin ennen töihinlähtöä. Samanlaisia pannareita oon tehnyt ennenkin, tosin niissä oli silloin banaanien tilalla mustikoita. En jaksanut alkaa metsästämään mitään superproteinpancake-ohjetta netistä, tein vaan jotain. Mut nää oli ihan jees, kivaa vaihtelua munakkaalle!

Ainekset:

1 banaani

3 kananmunanvalkuaista

1/2 keltuainen

2 tl vehnäjauhoja

Steviaa (oman maun mukaan)

kanelia

Puolita banaani ja soseuta se haarukalla. Vatkaa valkuaiset ja puolikas keltuainen. Sekoita soseutettu banaani vaahtoon. Sen jälkeen vehnäjauhot ja stevia. Kannattaa paistaa aika miedolla lämmöllä, itelläni oli pannu alkuun täysillä ja kuten kuvasta näkyy, sai keskimmäinen ”pikkasen” enemmän väriä kuin muut. Pilkoin lopun banaanin pannukakkujen viereen ja ripottelin vähän vielä steviaa ja kanelia päälle. Tästä riittää syömistä yhdelle, pikkuisia lättyjä tuli 8 kappaletta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mums, xoxo

Facebooktwittermail

11 kommenttia “Banaanipannukakut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *