BIKINIPYLLYVAROITUS! DIY: tuunaa itse Brazilian bikini alaosa!

Sää alkaa kokoajan vaan enemmän helliä meitä ja pian mittari kohoaa kolmeen kymppiin. Tuntuuko sustakin joskus, että perse laahaa maata vaikka tosiasiassa niin ei olisikaan? Tai kaupasta löyty ihan älyttömän kivat biksut, mutta tuntuu ettei ne anna oikeutta takamukselle? Välillä näkee rantsulla mimmejä jotka epätoivosesti koittaa saada mummobikineiden alta aurinkoa kankuille. Mulla on tähän ongelmaan ratkaisu!

Julistan tämän toimivaksi koetun konstin nyt kaikille teille naisille, jotka haluutte loistaa rannalla pyrstöä myöten! Tähän ei vaadita kuin 30 minuuttia keskittymistä, ompelukone ja pikkuisen seikkailumieltä. Seikkailumieltä siksi, koska lopputulos riippu myös omista ompelutaidoista. Lupaan kuitenkin, ettei kyseessä ole todellakaan mistään rakettitieteestä! Oman Brazilian bikini alaosan tuunaus on helppoa kuin heinänteko! 🙂

ALOITETAAN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan ensiksi leikataan koko- ja pesulaput pois, mikäli ne ovat alaosan yläsauman keskikohdalla. Yleensä pesulappu on juuri yläsauman keskellä, mutta kannattaa vielä varmuuden vuoksi mitata yläsauman absoluuttinen keskikohta mittanauhaa apuna käyttäen. Merkkaa keskikohta esim lyijykynällä tai jollakin tekstiililiidulla. Tee sama mittaus alasaumalle ja merkitse keskikohta. Tämän jälkeen yhdistä keskikohdat viivalla, jotta myöhemmin näät mihin kohtaan kuminauha täytyy ommella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän pikkurilliä ohuempi kuminauha on tähän hommaan just passeli. Kuminauhalla saadaan aikaan takapuolta kivasti korostava rypytys kankaassa. Mitä kireämpi (lyhyempi) kuminauha, sitä tiukempi rypytys. Mulla ala-ja yläsauman väli oli noin 30 cm, eli joku 14-15cm pituinen kuminauha on mun mielestä just hyvä. Toinen kuminauhan pääty ommellaan alasaumaan kiinni, pistetään ompelukone valmiuteen ja hurrautetaan kuminauha paikoilleen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarkoitus on siis ommella tämä 15 cm pitkä kuminauha  30 cm matka bikinin alasaumasta yläsaumaan kuminauhaa samanaikaisesti venyttäen. Tämän vuoksi kannattaa kiinnittää toinen kuminauhan pää yläsaumaan  ennen ompelukoneella ajoa, jotta jäljestä tulee tasainen. Aiemmin piirretty viiva auttaa ajamaan kuminauhan suoraan.

Brazilian bikibi bottom DIY

Tadaa! Niin sievät ja söpöt, ettei mun biksulaatikosta oo tän niksin jälkeen löytynyt muita kuin tälläisiä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt ei muutakun ompelukone kaapin perältä pöydälle, bikinit ojennukseen ja rannalle! Hauskaa viikkoa!

 

xoxo

Facebooktwittermail

61 kommenttia “BIKINIPYLLYVAROITUS! DIY: tuunaa itse Brazilian bikini alaosa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *