Kauhean kammottava Luokkakokous 2 ensi-ilta

Maanantai-iltana Tennispalatsi kuhisi jengiä halloween-teemaan pukeutuneena. Meidät oli kutsuttu Luokkakokous 2:n ensi-iltaan ja päätimmekin ottaa ilon irti illan teemasta. Oltiin porukalla kauhumissejä!

Luokkakokous 2

Mä rakastan kaikkia teemabileitä ja tykkäänkin aina panostaa niihin. Pääkallomaskeerauksen lisäksi kävin ostamassa isot pikimustat piilolinssit. Joskus mun emo/sceneaikoina mä käytin tollasia tyyliin päivittäin enkä osannut olla ilman. Tuohan nuo katseeseen ihan eri ilmeen, mutta ei kyllä enään jaksais tunkea tollasia silmään joka aamu.

Luokkakokous 2

En itseasiassa ollut katsonut ensimmäistä Luokkakokous-elokuvaa. Oli jotenkin hassua nähdä Sami Hedberg elokuvaroolissa, kun on lähinnä tottunut näkemään hänet stand up-lavalla tai korkeintaan ruokaohjelmassa. Samoin Jaajo Linnonmaa on vaan iskostunut päähän Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman juontajanroolissa, eikä missään muussa.

Leffa oli mun mielestä ihan perus hauska suomikomedia; täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, epäonnisia kömmähdyksiä unohtamatta.

Luokkakokous 2 apollo

Elokuvam jälkeen suuntana oli Apollo Live Club, jonne mentiin istumaan iltaa ja vaihtelemaan kuulumisia. Fiilisteltiin myös yhdessä finaalipäivän lavan suunnitelmaa ja tulevaa Vanajanlinnan reissua. Siitä tuleekin varmasti hauska viikonloppu ja saattekin lukea siitä varmasti täältä blogin puolelta!

Luokkakokous 2

Jokaisella kauhumissillä oli kuitenkin aikainen herätys seuraavana päivänä, joten lähdimme kaikki ajoissa kotiin nukkumaan.

img_8075

Luokkakokous 2

Good night, sleep tight – don’t let the bugs bite!

 

xoxo,

 

Vanity

Facebooktwittermail

52 kommenttia “Kauhean kammottava Luokkakokous 2 ensi-ilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *