Huono, huonompi, häviäjä?

Hyvää itsenäisyyspäivää! Kuvat on eiliseltä, Ribellan pikkujouluista. <3

Viimeisen kuukauden puristus rykäistiin tosiaan eilen käyntiin. Voisi kuvitella, että suurin työ on jo takana päin – mutta tahti sen kun kiristyy päivä päivältä. Aikataulut on todellakin olleet aikamoista kikkailua, jotta pääsisi kaikkeen mukaan ja hoidettua myös kaiken pakollisen (työt + treenin). Välillä täytyykin muistuttaa itselleen, että pysähtyis ja ottais vähän happee.

Lisäksi, aina kun joku puhuu finaalipäivästä tai itse sitä mietin – liitelee parvellinen perhosia vatsassa ja karvat nousee jännityksestä pystyyn. Kai sulla on muuten jo liput hankittuna finaaliin?

Oon just sellanen ihminen joka haluu olla kaikessa messissä, enkä aina malttais levätä vaikka se ois tarpeellista. Vaikka treeni onkin mulle pakopaikka arjesta, ei se silti korvaa aktiivista lepoa.

ribella official instagram

Onneks mulla on ympärillä läheisiä, joilla on silmät ja korvat auki. Kun en itse tajua höllätä,  tulee muistutusta ainakin jostain suunnalta, että hei, löysääppä sitä pipoa välillä!

ribella-3

Samalla kun valmistaudutaan finaalipäivän koitoksiin ja haasteisiin – täytyy henkisesti valmistautua pettymyksiin. Mitä jos voitto ei tulekaan kotiin, tai ei edes sijoitusta?

Finaalipäivä on varmasti muutenkin kaikin puolin tunteikas, ja voittajiakin voi olla vain yksi. On siis täysin normaalia ja ymmärrettävää jos harmittaa – kaikki meistä on kuitenkin antanut yli 100 prosenttia itsestään just sitä päivää varten ja haluaa voittaa.

ribella-4

On vaikea kuvitella niitä mahdollisia pettymyksen tunteita etukäteen tai ennustaa, kuinka voimakkaita ne ovat. Oon kuitenkin sitä mieltä, että se joka ei osaa toisen voitosta iloita – ei ansaitse voittoa itsekään.

Sitäpaitsi, kuka määrittelee häviäjän? Hitto vie, meidät 10 upeeta on valittu jo monien, monien joukosta ja ollaan saatu olla osa niin uniikkia matkaa ettei mitään järkee. Eli vaikka vain yksi saakin sen kauneimman kruunun, meillä muilla ei ole mitään hävettävää. Pistetään nyt yks klisee tähän väliin: sinä päivänä me kaikki ollaan voittajia ja ylitetty itsemme!

ribella helsiki

Tänään(kin) kutsuu taas treenit! Loppupäivän voikin sitten viettää Linnanjuhlia telkusta katsellen.

Aurinkoisin fiiliksin ja motivoituneena kohti finaalipäivää. <3

xx,

Vanity

 

 

Facebooktwittermail

23 kommenttia “Huono, huonompi, häviäjä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *