Trowbackthursday; transformation

Nyt ois luvassa aiemmin luvattua throwback-postausta. Kolusin mun vanhan blogin läpi alusta saakka, eli noin kuusi vuotta takaperin. Vitsi että aika lentää, totaalirepeemiset kaikille vanhoille videopostauksille ja joillekin kuville, hauska nähdä miten vuosien mittaan on muuttunut! Annan lähinnä näitten kuvien puhua puolestaan, enjoy!

fitnetvivianna14

Tässä vissiin aloittelen kasiluokkaa yläasteella? Ihan tajuttoman coolit kuvanmuokkaukset jos ei muuta!

fitnetvivianna15 fitnetvivianna8 fitnetvivianna7 fitnetvivianna10

Vuosi 2010 kasi/ysiluokka. Kaikki pinkki oli jees (on kyl edelleenki!), gyaru-tyyli inspiroi ja japanihömppä oli ihan must. Ja toi jäätävä emo/scenetukka 😀 ei mahtunu ees koulukuvaan kunnol. Hengasin kampis ja olin tutustunu IRC-gallerian kautta kaikkiin samanhenkisiin ernufrendeihin. Ihan priceless! 😀

fitnetvivianna12 fitnetvivianna13 kawaiiivivi1

viviannavanity13

2011, ysiluokalla pistinki sit kunnolla blondiksi. Olin myös vähän pulska ja söpö. Tää oli vaihe et millon halusin kai olla ei-niin muista poikkeeva mut kuitenkin halusin pitää ison tukan ja piilarit. Mikään tyyli ei oikein tuntunut omalta, mut tunsin sillon olevani jo liian vanha entiseen tyyliin.

fitnetvivianna16

Lukion ekalla olin jo melkeen ohittanu mun ”haluun olla erilainen”-vaiheen.  Aloin oleen suht basic jo 😀

viviannafitnet14

fitnetvivianna19 fitnetvivianna21

fitnetvivianna20

Lukion ekan vuoden lopulla värjäsin vaaleenruskeen tukan, tai toi oli aika lähelle mun luonnollista sävyä. Muutenkin noihin aikoihin meikkasin paljon vähemmän enkä ylipäätään jaksanu hulluna laittautuu koskaan. Muistan et duunailin kaikki hiusjutut itte himassa, en koskaan käyny kampaajalla. Nykyään en kyl itte uskaltais lähtee taiteilemaan mitään, vaan marssin mieluummin suoraan ammattilaiselle.

fitnetvivianna23 fitnetvivianna22 viviannafitnet6

Lukion tokalla olin edelleen vaaleetukkanen, mut vieläkin diggasin kovasti hameista ja vissiin oli toi Juicy Coutureki kova suosikki. Muistan kun leikkasin ton otsiksen ite ja kaduin sitä heti, koska se sai mut näyttään entistä nuoremmalta! Miten hirvee kriisi 17-vuotiaalle.

viviannafitnet3 viviannafitnet2 viviannafitnet1

Tästä päästäänkin sitten vuoden 2013 syksyyn, vikaan lukiovuoteen. Täysikäisyys kolkutteli ovella, elämään ei mahtunut juuri sillon kuin koulu, kaverit ja bileet. Blogi jäi silloin myös taka-alalle, kun inspis koko hommaan katosi. Mut täällä ollaan taas!

Heh, näihin kuviin ja tunnelmiin! Täytyy varmaan etsiä käsiini jostain IRC-gallerian tunnukset ja kaivella sieltä jotain tajuttomia teini-iän helmiä. Pääsee ainakin itte huutonauramaan, ehkä myös tekin!

xoxo

Facebooktwittermail

6 kommenttia “Trowbackthursday; transformation

  • Avatar
    4.8.2016 klo 06:49
    Kestolinkki

    Mä muistan sut tollasena kun noissa ekoissa kuvissa. Ihailin sun ihania ja niin pitkiä hiuksia! 😀 Varmaan joskus niihin aikoihin kun löysin sun blogin (ikuisuus sitten) niin päätin että jos joskus tytön saan niin annan ehdottomasti nimeks Vivianna. Jotenkin vaan niin rakastuin siihen nimeen. Tammikuussa saatiin tyttö ja onneks mies suostu kun tajus että oon haaveillu niin monta vuotta tosta nimestä. Yks pieni viikon päästä 7kk Vivianna Eleni tässä vieressä kovin yrittää jutella 🙂 Tässä välissä kadotin sut ja sun blogin kokonaan pariks vuodeks ja tänäaamuna löysin sut igstä ja tulin sen puurokuvan kautta tänne. Heh, ei mulla muuta :p

  • Vivianna Eksymä
    8.8.2016 klo 00:31
    Kestolinkki

    Haha eikä ihanaa! <3 😀 Olen otettu. Onnittelut pienokaisen johdosta, Vivianna Eleni – miten kaunis nimi!

    Mukavaa, että olet löytänyt takaisin mun blogin pariin. Pari vuotta tulikin oltua tauolla, mutta taas porskutellaan 😉

  • Avatar
    20.10.2016 klo 22:33
    Kestolinkki

    Voi muistan hämärästi ton sun tokan emo/scenekuvan. Ite hengasin sillon galtsun pahimpien skene-emojen kanssa, vaikken Helsingissä asunutkaan. Onneks ei sentään enää näytä siltä 😀

  • Vivianna Eksymä
    27.10.2016 klo 22:21
    Kestolinkki

    Haha! Vähän sama juttu – those good old times! 😀 Sillon oli pakko erottua massasta ja kapinoida kaikkee vastaan

  • Avatar
    27.9.2019 klo 08:05
    Kestolinkki

    Filmomhulde tabletten , Te koop in belgie – : Generika ohne rezept auf rechnung .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *