Sunnuntaicardio: RUSH Helsinki

Olin majoittautunut koko viikonlopuksi Doriksen tykö, joten hengailtiin lähestulkoon koko viikonloppu kimpassa. Tehtiin yhdessä ruokaa, parannettiin maailmaa ja käytiin treenaamassa. Ja vähän muutakin.

Sunnuntaille keksittiin tosiaan äkkiseltään jotain vähän erilaista reippailua; meillä oli ollut puhe RUSH trampoliinipuistosta, muttei aikaa lähteä sinne, vaikka se on ihan pienen ajomatkan päässä. Mentiin mun duunin jälkeen vaihtamaan vaatteet vähän mukavampiin ja iskettiin paikan päälle.

RUSH Helsinki on siis iso halli  minkä lattia ja seinät on vuorattu patjoilla ja trampoliineilla. 1,5 tunnin hyppelysessiosta sai pulittaa 23 euroa/nuppi. Setti sisälsi myös asiaankuuluvat jarrusukat, jotta trampoliinilla pomppiminen olisi turvallisempaa. Ennen hyppelyä piti katsoa läpi perusteelliset turvaohjeet ja säännöt. Alkuun kelasin että tää mesta ois ollu vaan pikkuskideille, mut trampoliinien päällä viihtyi itseasiassa kaikenikäisiä! Alko kummasti lapsettaan, ku pääs tonne hyppimään 😀

Kelasin aluks että toi olis ollut vaan ihan lässyn lää-helppoa hommaa mutta hyppiessä tuli ihan toden teolla hiki. Pelkkien trampoliinien lisäksi löytyi myös erilaisia hyppytorneja ja muutama muu hauska aktiviteettipistettä. Puolitoista tuntia vierähti yllättävän äkkiä, ja kyllä hyppimisen jälkeen maistuikin hyvät yöunet. Sateiselle kesäpäivälle ihan loistava tapa viettää aikaa ja purkaa energiaa!

 

 

Hauskaa alkavaa viikkoa!

 

xoxo

 

Facebooktwittermail

6 kommenttia “Sunnuntaicardio: RUSH Helsinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *