Seikkailupuisto Huippu: hauska kokemus yläilmoissa!

Hei vaan taas! Kroppa ihan klesana ja kipeenä kirjottelen peittojen alta postausta. Eilen nimittäin oli ihan tajuton kokovartalopäivä: Aamusta treeneihin, treeneistä hierojalle ja hierojalta mentiin mun ystävän Oton kanssa reippailemaan  Seikkailupuisto Huippuun. Seikkailupuisto Huippu sijaitsee Leppävaarassa, urheilupuiston kupeessa.

seikkailupuisto_huippu8

Huippu on mulle jo tuttu paikka viime kesältä, mut fiilasin sillon niin paljon et oli pakko tulla uusiks! Seitsemän eri rataa ja neljä vaikeusastetta, eli tekemistä riittää helposti muutamaksi tunniksi. Plussaa on, että tonne voi tulla sekä kavereiden tai perheen kesken, sillä noi radat sopii hyvin kaikenikäisille. Jokaisen radan kruunasi pitkä vaijeriliuku alas puiden korkeudelta alas maan tasalle. Huippua!

seikkailupuisto_huippu4 seikkailupuisto_huippu3

Päälle kannattaa pukea jotain joustavaa ja tyköistuvaa sekä pakata ehkä jotkut touhuiluun sopivat käsineet. Otto nauro mun salihanskoille, mut mähän en mitään rakkuloita jaksa!

seikkailupuisto_huippu6
Anything for a good snapchat story 😀

 

seikkailupuisto_huippu5 seikkailupuisto_huippu9

Köysissä roikkuminen ja liaanista toiseen siirtyminen yläilmoissa tuo myös monipuolisuutta treeniin ja kehittää ketteryyttä. Saattoi olla, että 14 metrin korkeus vaijereiden varassa sai myös sykettä vähän korkeammalle 😀

seikkailupuisto_huippu7

Ainakaan mun mielestä radat ei ollu todellakaan liian helppoja ja muutamien esteiden kohdalla oli jo  fiilikset, et ”en kyllä varmana mee tosta”, mut kun takanas tulee Otto +  liuta sua 10 vuotta nuorempia nassikoita, eikä vaijereista irroittauduta ihan noin vain kesken radan – on vaan jatkettava eteenpäin. Saattaa kyllä olla, että seuraavana päivänä kropasta löytyy lihaksia, joiden olemassaolosta ei oo ollut tietoakaan…

 

xoxo

 

 

Facebooktwittermail

26 kommenttia “Seikkailupuisto Huippu: hauska kokemus yläilmoissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *