Sunnuntaipuuhaa: Saksikäsien kanssa taistelua

Viikonlopun iltavuorojen jälkeen sunnuntain vapaapäivä kuulosti enemmän kuin hyvältä. Tuli lauantain työvuoron jälkeen pyörähdettyä myös Siltasessa, josta päädyin himaan peiton alle selaamaan Facebookin Äityleitä uunivoileipiä ja suklaaruutuja mutustellen. Sai siis nukkua pitkään ja rauhassa valmistautua syömään päivälliseksi rapuja. Miten niitä taas syötiinkään?

Mun isovanhemmat oli pyydystäneet hirmuisen määrän jokirapuja, joten pidettiin perheen kesken pikku rapujuhlat. Ravut on mun suurta herkkua, söisin varmaan katkarapujakin useammin ellei niillä olis niin paljon kilohintaa.

rapujuhlat

Sievästi servetit kaulassa tuhottiin kaikki jokiravut, kymmenen niitä tais olla jokaiselle. Mut mun mielestä rapujuhlat pitäis olla useammin kuin kerran vuodessa, sillä vuodessa ehtii aina unohtamaan, miten niitä kuuluu  syödä! 😀 Sama opettelu joka syksy.

rapujuhlat4

Onhan toi aikamoista ähertämistä väkertää ravun kuori auki pelkästään pikku pikku pyrstön vuoksi, mut niin hyvää! Ja aikamoinen sotku näiden syömisestä myös tulee 😀

rapujuhlat5

Mun äiti harrastaa valokuvausta, ja onkin usein musta otettujen kuvien takana. Kun odoteltiin mustikkapiirakkaa pöytään, käytiin äidin kanssa kuvailemassa vähän laiturilla. Ihanaa, kun perheessä on oma pikku hovikuvaaja!

rapujuhlat3

vivianna eksymä

vivianna vanity

miss helsinki 2017

Näiden kuvien siivittämänä uuteen viikkoon!

xoxo

 

Photos by Mirja Eksymä

Psst..! Mua voi seurata Snapchatissa nimimerkillä viviannavanity 😉

Facebooktwittermail

27 kommenttia “Sunnuntaipuuhaa: Saksikäsien kanssa taistelua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *