Ihana tiistai ja ihana Hoitola Seize

Voitteko samaistua – oon ollut himassa jo kolme tuntia, mutta vasta puolen yön aikaan iskee se fiilis, että ”NYT mä alan tekee sitä ja tota – siivoomaan – järjestelemään laatikoita – ja kirjoittamaan blogipostausta”. Kolme tuntia oon vaan koonnu itteeni sängyllä ja harkinnut tekeväni jotain. Kello näyttää keskiviikkoo mut mä elän vielä tiistaita. Vapaapäivät hupenee äkkiä, mikä shokki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin pitkästä aikaa Hoitola Seizessa pistämässä karvat ojennukseen. Kattokaa miten viihtyisä odotustila, ihanan kesäistä ja vihreetä! Seize sijaitsee Uudenmaankadulla Punavuoressa, jonka viereen pääsee ihan helposti busseilla 14 sekä 18 Kampista.

Joskus aiemmin keväällä tein postauksen IPL-karvanpoistosta, jonka löydät täältä. Operaatio on edistynyt hyvin bikinialueella sekä kainaloissa, jonka vuoksi nyt sokerointivälikin oli kesällä kasvanut tavallista pidemmäksi. IPL-karvanpoistoa en voi muuta kuin suositella kaikille, vaikka se onkin pieni sijoitus, mut yhtä lailla arkea pidemmällä tähtäimellä helpottava!

Mainitsemalla mun blogin ajanvarauksen yhteydessä, saa IPL-karvanpoistohoidoista -20% alennusta! Jos nyt aloittaa laseroinnin, ei ensi kesänä ainakaan tarvitse murehtia karvoista!

factory kamppi

Karvoista lempiaiheeseeni eli ruokaan! Tiesittekö, että Ravintola Factory on avattu myös Kamppiin? Musta aivan loistavaa, ettei lemppari salaattibaarin luo tarvitse enää kirmata toiselta puolen keskustaa Aleksanterinkadulle,  vaan näitä ihanuuksia löytyy nyt myös Kampista. Kampin Factory on myös usein paljon rauhallisempi kuin mikä Aleksanterinkadulla on. Lovelove! <3

 

xoxo

Facebooktwittermail

46 kommenttia “Ihana tiistai ja ihana Hoitola Seize

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *