Herkkupeput katse tänne! Tämä puuro vie kielen mennessään

Ihmisellä on helposti tapana kangistua vanhoihin tuttuihin kaavoihin ja tehdä asiat aina samalla tavalla. Rutiinit tuo turvaa ja helpottaa arkea, varsinkin kun herätys soi 4:50 aamulla eikä pääkopassa surise vielä oikein mikään. Silloin helposti kasaa lautaselle sen saman kaurahiutale-raejuusto-marjat-hässäkän ja kauhoo sen naamaan.

Löysin noin kuukausi sitten Neiti Kotipellon blogista kuitenkin ultimaattisen hyvän aamiaispuuroreseptin, jonka haluan jakaa myös tänne!Etenkin kun reseptissä on käytetty mun suosikkeja; mantelimaitoa sekä maapähkinävoita. Eli jos aamulla tekee mieli jotain hyvää, voin hyvällä omallatunnolla vetää tätä! Ja päivällä… Ja illalla… Eikun… 😀

proteiinpuuro2

  • 1 banaani (mitä tummempi, sen parempi)
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1dl kaura- tai mantelimaitoa
  • 3 kananmunan valkuaista
  • 1tl kanelia
  • suolaa

Muussaa haarukalla tai jollain banaani mössöksi, sekoita loput aineet keskenään kulhoon. Muutamaksi minuutiksi mikroon täydelle teholle, muista sekoittaa pari kertaa kypsennyksen aikana, ettei valkuaiset kypsy kökkäreiksi puuroon. Päätin kokeilla reseptiä myös ihan tavalliseen rasvattomaan maitoon, ja lopputulos oli maistuva myös näin!

proteiinipuuro1

Eikä unohdeta maapähkinävoita!! Mä vähän sekosin kun otin kuvia tätä varten ja tuli vissiin aika reippaalla kädellä laitettua. Mut kyllä tällänen kombo hellii makunystyröitä, aijai! Lisäsin vielä vähän mustikoita päälle koristeeksi, sekä tuomaan muuten tuhtiin yhdistelmään raikkautta.

Kiitos Neiti Kotipelto! Herkkupepun aamut on totaalisesti pelastettu!

 

xoxo, Vanity

 

Facebooktwittermail

32 kommenttia “Herkkupeput katse tänne! Tämä puuro vie kielen mennessään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *