Kun vapaus koittaa

Täällä kirjoittelee olemattoman sosiaalisen elämän omistava typy, joka vaan toivoo pääsykokeiden olevan jo ohi. Suunnitelmat ahertaa täyttä viikkoa duunissa, treenata ahkerasti sekä käydä pääsykoematskuja ajatuksella läpi vaikutti puhelimen aikataulutetussa suunnitelmassa paljon sujuvammalta kuin se oikeasti olikaan. Huomaan työpäivän jälkeen, että kaikki lauseet mitä luen, tuntuu menevän jatkuvasti harakoille ja aloitan kokoajan alusta. Ajatukset ei jaksa pitää kiinni matskuissa vaan ne harhailee. Koitan kaikesta huolimatta pari viimeistä päivää painaa edes jotakin mieleeni, ja mennä kokeilemaan onneani.

Suorastaan ahdistanut kun elämä on ollut niin rajoitettua. Joku varmaan nauraa ettei mun elämä oo rajoitettua nähnytkään, mut oon niin megasosiaalinen eikä mua oo luotu neljän seinän sisälle.  Oon niin onnellinen, että saan mun elämän takaisin, ja voin treffata muistiinpanojen sijasta ihmisiä! Sunnuntaina otin pientä esimakua mun vapauden lempipuuhasta eli lounastreffeistä; käytiin mun mimmien kanssa Kampin Factoryssa salaatilla. Muuten yhtä hyvää kuin aina, mutta Aleksanterinkadulla saa parempia sämpylöitä!

Tänään kävin Töölö Gymillä ennen treeniä keskustelemassa vähän uusista kuvioista, joista kuulette varmasti myöhemmin lisää! Muutenkin keskikesälle luvassa pari ihan siistiä juttua, joten kannattaa pysyä kuulolla 😉

Kävin myös hieronnassa tänään ensimmäistä kertaa aikoihin. Olin saanu viime viikolla mun selän jotenkin tosi jumiin, joten mun oli vihdoinkin pakko raahata itseni hierontapöydälle. Näin se vaan on, ettei kroppaa voi rasittaa ilman, että sitä myös huoltais. Huoltamisesta puheenollen, mun pitäisi ryhdistäytyä venyttelemisen suhteen tai musta kasvaa hirvee jäykkis. Joku hyvä venyttelyohjelma tänne, kiitos!

Nyt mars iltapalan kautta petiin, jotta jaksais taas huomenna!

 

xoxo

 

Facebooktwittermail

32 kommenttia “Kun vapaus koittaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *