10 Missiä Meslewin catwalkilla

Meslewi


Huh, olipahan eilen päivä! Aikainen herätys laittautumaan aivan erityistä aamua varten, nimittäin suunnitelmissa oli kokoontua tyttöjen kanssa Meslewin prinsessojen 300m2 taivaaseen ihanien iltapukujen keskelle!

Meslewi

Meslewillä on aivan huikee catwalk, peilejä lattiassa, katossa ja tietysti seinissä. Käytännössä näkee ittensä joka kuvakulmasta. Täydelliset puitteet myös meikkaukseen ja stailaukseen omalla pikku bäkkärillä ❤️

Hetken ihasteltuamme pukuja ja koruja, saimme laittaa itsekin puvut päälle. Uskomattoman hienoja pukuja Leena Meslewin suunnittelemana, mun puvussa oli aivan lukematon määrä kimaltavia mustia helmiä! 😍 Siis täältä saa aivan kaiken, mitä juhlia varten ihminen tarvitsee!

Meslewi

Vihdoinkin päästiin asiaan, nimittäin korkkarikouluun. Esiintymisen, kävelyn ja lavakarisman ammattilainen Leena Sarvi-Hannikainen tuli näyttämään meille kuinka siellä catwalkilla oikein kävellään. Meslewi järjestää korkkari-poseerauskoulua jo neljättä vuotta, ei pelkästään meille misseille vaan aivan kaikille! Meslewiin voikin tulla viettämään vaikka pikkujoulut ystävien/työporukan kesken ja oppia samalla uutta ammattilaisten opastuksella, 10-metrisellä catwalkilla!

Meslewi

Korkkareilla kävelyn ei luulis olevan kovin vaikeaa, onhan sitä painellut baarissa ja ties missä Helsingin mukulakivillä piikkikorot jalassa. Kuitenkin finaalipäivänä kun sadat ihmiset tuijottaa jokaisen kilpailijan kävelyä armottoman arvostelun alla, ei parane tuijotella lattiaan tai köpötellä epävarmasti eteenpäin. Saatiin Leenalta aivan loistavat eväät tammikuuta varten ja itsevarmuutta omaan kävelyyn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Esiintyminen on mulle ollut aina mieleistä, johtuen varmaan myös siitä, että mut on pienestä pitäen pistetty kaikissa mahdollisissa sukujuhlissa, häissä ja kissanristiäisissä kymmenien ihmisten eteen laulamaan. Nykyään lavalla vain nautin siitä huomion keskipisteenä olemisesta ja siitä, että voi näyttää muille oman työnsä tuloksen – sen minkä vuoksi on pitkään ja hartaasti harjoitellut.

Meslewi

Tuskin maltan odottaa, milloin saamme nähdä meidän finaali-iltapuvut! Finaalipuvut tulevat tietysti Meslewiltä! Kiitos vielä Leena Sarvi ja Leena Meslewi ihanasta aamupäivästä!

Meslewin kotisivuille pääset tästä

Meslewi instagramissa: @leenameslewi

#meslewi #leenameslewi

Facebooktwittermail

43 kommenttia “10 Missiä Meslewin catwalkilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *