Lisää tyttöjen juttuja

Tursuileva purnukkahylly suihkukaapissa, makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa ja tietysti meikkipussi, minne ei ikinä mahdu kaikki tärkeimmät (koska niitä tärkeitä on niin pirun paljon!) on mimmien yleisin everyday struggle. On toisaalta kirous, toisaalta siunaus, että kaapista löytyy yleensä jos jonkinmoista ainetta ja voidetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä hieman kuvaa mun tämän hetken lemppari hiustuotteista. Tosta kyllä puuttuu mm. Proffsin hiuskiinne, Fudgen hopeashampoo sekä Schwarzkopfin Igora sävytevaahto. Hopeeta tukkaa on tosi haasteellista ylläpitää, tai saada sävy tarttumaan tasaisesti kauttaaltaan hiuksiin. Hirveintä ikinä on kelta-violetti tukka. Mut hyvillä tuotteilla salongissa loihdittu tukan ylläpito on rutkasti helpompaa.

Olaplex-hoitojen ansiosta letti on kiiltävä ja sileä ilman, että tarttis näyttää sille suoristusrautaa. Tukka on föönauksenkin jälkeen pehmee ja helppo käsitellä. Hoitoa voi ylläpitää myös kotiin saatavalla hoitotuotteella, jota laitetaan tukkaan kerran viikossa. Varsinkin vaalentaminen kuluttaa tukkaa kovasti, ja mm. katkoo mun hennompia niskavilloja. Nykyään niskavillat kasvaa rauhassa pituutta ja toivottavasti eivät enää pian törrötä ympäriinsä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikolla kävin myös huollattamassa kynnet. Geelikynsiin oon aivan totaalikoukussa ja tuun varmaan olemaan loppuelämäni. Mulle ei koskaan suotu pitkäks kasvavia vahvoja omia kynsiä, vaan ne aina oli repeilemässä ja katkeilemassa joka puolelta. Geelikynsien ansiosta kädet näyttää aina huolitelluilta, ja on mun mielestä laittautumisessa piste iin päälle!

hiusmessut kollaasi

Kauneudesta kiinnostuneille on btw luvassa maaliskuun alusta jotain kivaa! Hair & Beauty -messut järjestetään tänä vuonna 4. ja 5. maaliskuuta Kaapelitehtaalla, ja on myös kuluttajille avoin 5. päivä perjantaina. Ennen tapahtuma on ollut pelkästään alan ammattilaisille, mutta tällä kertaa kaikilla on mahdollisuus päästä tutustumaan messuosastoihin. Luvassa perinteisten Suomen mestaruus- ja muiden hiuskilpailuiden lisäksi ohjelmassa myös parranmuotoilu-, letitystekniikka- ja morsiusmeikkikilpailu.

Näytöslavalla tapahtuu molempina päivinä, maahantuojien upeita hiusnäytöksiä ja ulkomaisten huippu kampaajien näytöksiä.

Hair & Beauty -messuilla nähdään <3

xoxo

Facebooktwittermail

9 kommenttia “Lisää tyttöjen juttuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *