Tukkataikoja ja purnukkasirkusta

Viikko lähti tällä kertaa käyntiin hemmottelulla mun vakkarikampaamossa Salon Doriksessa. Tehtiin sama tuttu tyvivaalennus ja harmaaseen sävytys kuin ennenkin. Edelliskerrasta on toki vierähtänyt jo tovi, jos ei muuten niin ainakin jäätävästä juurikasvusta päätellen. Ihanaa kun oma tukka on vihdoin pitkä, ja kaiken lisäks hyvässä kunnossa. Olin lukiossa teippipidennysten suurkuluttaja, mut jonain päivänä vaan päätin, et nyt loppuu pidennysten kanssa leikkiminen. Näin parin vuoden jälkeen en voisi olla onnellisempi siitä päätöksestä! Vielä on vähän tavoitteeseen matkaa, mut hyvää vauhtia tässä kasvatellaan.

PicMonkey Collage3

Doriksella oon hoidattanu kutrejani 1,5 vuotta, enkä voi muuta kuin lämmöllä suositella! Mun haastavammissakin tukkaprojekteissa on onnistuttu, mm. tumman värjätyn tyven muuttaminen takaisin tuhkanvaaleaksi oli melkoinen haaste.

PicMonkey Collage4

Tässä vähän lopputulosta. Mulle ei yksinkertaisesti sovi mitenkään lämmin vaalea hiuksissa. Karmii liikaa mielessä ne yläasteen kotiväreillä joskus värjätyt blondit. Ei kiitos enää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tukkatohtorin jälkeen iltapäivä vierähti Töölö Gymillä lempparipäivän eli jalkapäivän merkeissä. Siitä suuntasin eväsrasiaostoksille (eihän niitä voi olla liikaa?) ja kävin ostamassa viikon sapuskat. Himaan kun pääsin niin alkoi kana-bataatti-jauheliha-purnukkarumba. Niin kivaa kun kokkaaminen onkin, kyllä viikon eväät on helpompi napata aamusin vaan jääkaapista messiin. Ehtii muina iltoina sit tuijottaa enemmän Netflixii tai puuhata muuta.

Toivottavasti viikko alkoi siellä ruudun toisella puolella yhtä hyvin. Palataan taas!

xoxo

Facebooktwittermail

17 kommenttia “Tukkataikoja ja purnukkasirkusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *