Lisää joulukuulumisia

Oon just paraikaa matkalla Leville, mut aattelin tulla päivittelee viel muutamia kuvia aattoillasta. Me ollaan perheen kesken monet joulut vietetty Lopella mökillä, mut koska mun reissut on tänä- ja viime jouluna sattuneet silleen ikävästi, ettei olla päästy sinne joulua viettämään. Eipä siitä mökkireissusta ois näillä keväisillä ilmoilla ollut hirveesti iloakaan. Onneks levillä on lunta sit riittävästi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi ja harmiksi en päässyt aattoa pidemmälle nauttimaan äidin pöperöistä. Siskon tekemä piparinakukakku oli todellinen herkku, jota kävin yömyöhään hakemassa vielä salaa. Riisipuuroa jäi onneksi mulle joulupäivälle evääksi töihin.  Ainakaan ei oo yhtään turvonnut fiilis kun ei päässyt ahtamaan itteensä ihan täyteen kaikkee.

uno3

Mökillä meillä on aina perinteenä pelata yhessä UNOa. Ainoot pelit missä osaan käyttää oikeita pelikortteja niin on varmaan kaikkien rakastamat juomapelit. Mut UNOssa oon hyvä, koska siinä ei tarvii onneks osata hirveesti mitään, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänä vuonna Pukki toi sponssin Levin reissuun, shoppailurahaa, lahjakortin hierontaan sekä uuden tuoksun. Oon tosi ilonen kaikista lahjoista, ja tulee ehdottomasti tarpeeseen! Mua harmittaa usein kaikki turhat lahjat, se on jotenkin musta rahan tuhlausta antaa jotain, mitä toinen ei tarvitse. Mun mielestä jos ei tiedä mitä toinen haluaa lahjaksi, on ihan ok suoraan mieluummin kysyä kuin mennä arvaillessa ihan metsään.

Miten teidän joulunpyhät on sujuneet? Ootteko vaan löhöilleet ja rentoutuneet kotosalla vai ahkeroineet välipäivinä töissä?

 

xoxo

Facebooktwittermail

16 kommenttia “Lisää joulukuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *